5 år siden

legehus og gratis mad :-)

Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
8 år siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
6 måneder, 21 dage siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
6 år siden
den første dag år 2013
bondeven
8 år siden
Mit liv har vanen tro været fyldt, mandag skulle jeg møde sent først til middag til gengæld fik jeg først fri kl 19. omkring min mor og ud i skoven få varme på, ja så havde jeg svært ved at finde sengen rettidigt og da jeg var klar sms-ede Nikolaj om han kunne låne traileren ham og en ven skulle tømme lejede lokaler natten igennem så de kunne aflerveres og synes næste formiddag, så klokken var vel 01 inden han kørte afsted.

Tirsdag husker jeg ikke men min chef var sur og jeg landede i kærlighedens hus.

Onsdag arbej arbej hvor jeg måtte kravle i land under broens stålkonstruktioner da en nylavet selvkørende arbejdsstillads gik i stå midt i det hele. til fyraften hentede jeg brænde (legehus) hos en veninde der er ved at flytte så haven skulle ryddes, hun var sød at give Pizza og ja fik da lige en times god snak om liv job børn og kærligheden. i skovhuset blev traileren tømt og havde lige lidt tagplader der skulle læsses så de var klar til lossepladsen torsdag :-)

Torsdag arbej arbej besøge mor, aflevere affald og hente de sidste meget tunge legehuselementer (tag) så hurtigt i skoven smide traileren, og til aftensmadsaftale hos mine gode venner Connie og Kim vi så lidt gamle hjemmevideofilm fra livet bla fra deres 30 års fødselsdag, hvor vi var unge fulde og skønne fuld af lege og kådhed.

I dag arbej arbej og hjem til kærligheden hvor vores yngste barnebarn Frederikke er på besøg og gerne vil sove hos mormor, Lene (kærestens datter) Lars var også forbi fik aftensmad, disneysjov fredagsslik og træt Frederikke der nu sover på værelset lige ved siden af.

Gomore har naturligvis også fyldt bilen, det blev 10 rejsende og mange gode snakke..

ååå det er weekend såååå jaaaa
hyg jer derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget legehus og gratis mad :-) er publiceret 04/03-2016 22:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.