6 år siden

legehus og gratis mad :-)

Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
6 måneder, 13 dage siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
8 år siden
Mit liv har vanen tro været fyldt, mandag skulle jeg møde sent først til middag til gengæld fik jeg først fri kl 19. omkring min mor og ud i skoven få varme på, ja så havde jeg svært ved at finde sengen rettidigt og da jeg var klar sms-ede Nikolaj om han kunne låne traileren ham og en ven skulle tømme lejede lokaler natten igennem så de kunne aflerveres og synes næste formiddag, så klokken var vel 01 inden han kørte afsted.

Tirsdag husker jeg ikke men min chef var sur og jeg landede i kærlighedens hus.

Onsdag arbej arbej hvor jeg måtte kravle i land under broens stålkonstruktioner da en nylavet selvkørende arbejdsstillads gik i stå midt i det hele. til fyraften hentede jeg brænde (legehus) hos en veninde der er ved at flytte så haven skulle ryddes, hun var sød at give Pizza og ja fik da lige en times god snak om liv job børn og kærligheden. i skovhuset blev traileren tømt og havde lige lidt tagplader der skulle læsses så de var klar til lossepladsen torsdag :-)

Torsdag arbej arbej besøge mor, aflevere affald og hente de sidste meget tunge legehuselementer (tag) så hurtigt i skoven smide traileren, og til aftensmadsaftale hos mine gode venner Connie og Kim vi så lidt gamle hjemmevideofilm fra livet bla fra deres 30 års fødselsdag, hvor vi var unge fulde og skønne fuld af lege og kådhed.

I dag arbej arbej og hjem til kærligheden hvor vores yngste barnebarn Frederikke er på besøg og gerne vil sove hos mormor, Lene (kærestens datter) Lars var også forbi fik aftensmad, disneysjov fredagsslik og træt Frederikke der nu sover på værelset lige ved siden af.

Gomore har naturligvis også fyldt bilen, det blev 10 rejsende og mange gode snakke..

ååå det er weekend såååå jaaaa
hyg jer derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget legehus og gratis mad :-) er publiceret 04/03-2016 22:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.