Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Jeg læste for et års tid siden, i en amerikansk avis, at kvinder ikke er heteroseksuelle men at (vi) allesammen er enten biseksuelle eller homoseksuelle. Sikke noget sludder.. Hvis dette skulle være sandheden, kunne jeg jo score hvem som helst. Eller det passer jo så heller ikke, men det ville i hvert fald være en hel del nemmere at score nogen.

Det er jo ikke fordi det er umanerlig svært (her skriver jeg blandt andet til dig Ronja.) Som regel så oplever vi jo en eller anden form for kemi. Man skal ikke tage det så nøje. Bare forstil dig, dig selv. Du ved som regel også hvem du synes er fantastiske og inden længe kan man jo også mærke om de har det på samme måde. Sådan er det også med homoseksuelle mennesker. Jeg tror bare som homoseksuel bliver du intet skuffet meget ofte eller pessimistisk. Hvis man er i tvivl så må man jo spørge og går den ikke, har den anden, ikke homoseksuelle, jo bare fået et kæmpe kompliment. God for dem.

Har lavet mad til tretten mennesker i dag. Har du nogensinde tænkt over, hvor mange burger tretten mennesker mon kan konsumere? Næ.. hvorfor skulle du dog også det? Det er en pæn del kan jeg fortælle dig. Burger. Da jeg var 11 år gammel og skulle spise hjemme ved Karen, skrev vi på et stykke papir at vi gerne ville have 'Børger'. Det morede hendes mor sig gevaldigt over. Jeg forstod det ikke den gang, nu synes jeg også det er ganske underholdende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 15.09.2016 er publiceret 15/09-2016 23:44 af Marianne Maria Marie Toft.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.