en sang går igen

Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
6 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 6 måneder siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
5 år siden
Hej dagbog, - jeg bliver mindet om en person engang imellem, - men jeg selv om det gør mig trist, holder jeg masken..man skal ikke kunne se det. når jeg så er hjemme, så kan jeg spille "Lose you" af Pete Yorn. Alle planer blev ikke til noget, - denne ferie blev langt mere kedelig end jeg havde håbet, - og jeg er endt der hvor jeg har forudsagt, at jeg ville ende for lang tid siden, - alene, - stadigvæk. Jeg ved godt folk for et år siden lige troede, og jeg håbede også, - men jeg burde ha vidst det, - min spådom holder stik.

var lige inde for at chatte et sted, - det var ret komisk, hvis jeg ellers havde haft tid til at folde chatten rigtig ud, - altså at deltage i den. en "pige" kommer ind, - jeg er alene i rummet, - også begynder "hun" at fyre en helt masse af til mig, - som om jeg har kigget på hende, eller som om jeg havde skrevet til hende. sådan noget med "nej, der er ingen nøgenbilleder" osv.. - kommer man ind i en chat, og forventer at jeg skal snakke med vedkommede, - så bør man nok starte med at lægge ens forstillinger om mig på hylden..så kom der selvfølgelig straks andre, der begynde at ville snakke med hende, - som fluer, der kredser om noget, - sødt eller ulækkert..lige meget..

hun var ikke en jeg gad kigge på, - så siger hun, at hun kun var der for mig?, - hvortil jeg kun kunne sige "sigh" - flere ting fortalte mig, at hun ikke var det hun gav sig ud for at være...

nå, - jeg bliver hørt om den date imorgen, jeg ikke var på...bah, - og får de sædvanlige, - du må bare op på hesten igen, - hvor mange gange kan man falde af en hest, uden at være helt smadret..?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en sang går igen er publiceret 17/04-2017 23:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.