6 år siden

hver eneste dag

Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Jeg savner alt ved dig.. mit liv er tomt, hver eneste dag ønsker jeg at forsvinde i en ros. Jeg er ikke længere i live. Spørgsmålet er ? om jeg overhovedet har været det nogensinde?? - Jeg levede de få sekunder hvor du sagde du elskede mig, det fik mig til at ønske en lysere fremtid med dig.. Men jeg ynkelig dum og naiv.. Jeg troede på helten og kærligheden i sidste ende skulle redde mit liv. Men sagen er den at det er der intet i verden der kan. Min sjæl føles tømmere end nogesinde før.. Jeg mærker kun smerten, - jeg forsøger alting for at glemme.. Men jeg vågner igen næste dag og det er det væreste..

Mit sidste ønske var at se dig igen.. det må jeg ikke.. får lyst til at skære min lyst ud... se blodet strømme ned mod gulvet og blive til den sø, jeg græd da du forsvandt. Men alt er for sent nu, og jeg ser frem til den dag hvor jeg kan lukke mine øjne i.. Du vil være en del af mine tanker, selvom du forbander mig som menneske.. Jeg er klar til at dø for dig... hvilket er den dummeste tanke jeg nogensinde har haft.. for du ville aldrig dø for mig..

alt er forsent. - jeg håber du verdens lykkeligste menneske og at du møder kærligheden i et menneske som aldrig vil bringe dig halvt så meget ulykke som jeg gjorde.

Goodbye forever and always..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hver eneste dag er publiceret 17/07-2017 15:43 af Missmafia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.