Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Hej dagbog, jeg drømte at jeg fandt en kæreste. Hun kaldte sig selv for en listetyv, fordi hun kom stille ind af døren. Jeg drømte, at jeg var vred og fyldt med had..en følelse jeg har lige nu efter den drøm..der minder mig om, at verden har efterladt mig. Selvfølgelig med en modifikation, for folk ved godt hvor jeg er, når de har brug for hjælp.

I forgårs var der en fra arbejdet der skrev, at hans søster havde problemer med sin mac, om han måtte henvise hende til mig...jo da...siger jeg tøvede til mig selv..jeg har jo ferie, og sad lige og så film på netflix..men, jeg er der jo..

Igår skrev en anden, - hans far havde lige fået ny computer, - om jeg kunne hjælpe med at overføre hans ting. Jo da..han er en af de venner der er der, når han har brug for hjælp. Sådan er min verden, det er det eneste tidspunkt jeg høre noget til venner..er når de har brug for hjælp..det er derfor jeg er så vred på indvendig..noget jeg ellers skjuler godt..og tænker, når jeg ikke er der mere, så måske går det op for dem, at noget mangler..

gætter på, at pigen fra min drøm nok ikke besøger mig i min søvn igen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kun en drøm er publiceret 14/07-2017 09:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.