Op på den hest!
Bastian
12 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
5 måneder, 9 dage siden
Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Nu har jeg søgt nyt job siden marts måned. Jeg har skrevet over 20 ansøgninger været til en del samtaler men det er stadig ikke lykkedes. Min studiekammerat har søgt samtidig med mig og hun har givet op. Hun vil i stedet videreuddanne sig og derigennem få flyttet sig fra et dårligt job. Der må da være et job til mig derude. Jeg har to nye stillinger jeg kan søge. Jeg er træt af at åbne min mail til afslag på alle de jobs jeg søger. Hvad fanden er det jeg gør forkert?
Derhjemme går det ok. Det gør det også på arbejde. Vi har lige haft trivsels undersøgelse og jeg svarede nogenlunde til alt. Ja jeg kan godt klare at være her men jeg nyder det ikke mere. I dag er der igen sygdom og jeg skal lave mere end normalt. Lige nu er der frokostpause og jeg gider ikke sidde sammen med mine kollegaer.

Nogle dage bliver jeg også grebet af at jeg burde skrive en bog. Jeg har en masse liggende som aldrig kommer videre end mit skab eller min computer. Jov en lille brøkdel kommer på fyldepennen. Jeg elsker at skrive men her er jeg heller ikke lykkedes. Ikke at jeg har gjort meget for at lykkedes. Jeg har sendt tre manuskripter ind og fået afslag og derefter givet op. Det er vist ikke rigtig at kæmpe for det.
Jov noget går også godt. Jeg får mere og mere at lave ved mit frivillige arbejde. Bare jeg kunne bytte det frivillige ud til et betalt job, så ville lykken være gjort. Tja men der er vel en grund til det er et frivilligt job og ikke et betalt job. Nogle af de andre frivillige er endt med betalte jobs men ikke på 37 timer. Så det er nok utopi at tro det kan ske.
Nå jeg må hellere komme videre med arbejdet. Jeg skal over i vores anden afdeling og arbejde en time og så tilbage her og slutte dagen. Så skal jeg ud at handle gave sammen med min ældste datter. Min yngste har fødselsdag i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Status er publiceret 04/10-2017 12:25 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.