Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg brugte mit "tillykke med fødselsdagen" idag, - så jeg må se, hvad jeg skal sige næste gang..sjovt, en gik forbi mig lige før ham der altid siger godmorgen, og ham der var lige før sagde intet..som er normalt.

Jaja, jeg ved det, nogle tænker straks at jeg må være morgen sur, - næ, jeg gider bare ikke bullshit mere. Som house MD sagde det, - I am fine, i am just not happy.

tænkte på vej hjem, hvor dårligt det er at sige, at lykke kommer fra en selv, og at andre ikke kan gøre en lykkelig. Hvorfor var jeg så lykkelig da jeg havde en kæreste?! hvorfor? kunne det være fordi andre godt kan gøre dig lykkelig, hvis man som jeg har dette ene punkt som det mest værdifulde i verden..og alt andet som værende værdiløst, hvis det punkt ikke er opfyldt. Man kan highfive mig nok så meget, og synes jeg er god osv..det er bare ligegyldig for mig.

Jeg drømte forleden at der lå en ved siden af mig..så vågnede jeg..det vigtigste var taget fra mig..hvor glad ville andre være, hvis det vigtigste i deres liv blev taget fra dem...smil! fuck off..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fint er publiceret 07/11-2017 18:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.