En morgen med lidt mere tid

Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Ja det er jo ret typisk det her. Endelig er man stået op i så god tid at man kan nyde sine cornflakes uden at skulle hælde dem ned, smide de sidste papir i tasken og alligevel glemme halvdelen, skynde sig ud af døren, ned af trappen, op på cyklen og spurte af sted i skole. Men selvfølgelig er man løbet tør for mælk, så kan man bare stå der lige så lang man er og kigge på en skål med tørre cornflakes. Jeg må hellere huske at købe noget med på hjem vejen så jeg har til i morgen.

Skriv kommentar

Besvarelsen En morgen med lidt mere tid er publiceret 26/08-2012 01:54 af sbnhn under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 4 - 26/08-2012 02:01
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Stangholm
Super super. i like. En fin beskrevet hverdagssituation, som kan overføres til alt andet.Tak, for den.
8 år siden
8 år siden
#2 Patricia Petersen (flong)
tror de fleste har stået i en lignende situation. har da i hvert fald ofte oplevet at en af mine naboer har ringet på min dør og spurgt om de måtte låne en kop sukker, mælk, eller lign. så en god historie fra hverdagen. :)
8 år siden