Seneste kommentarer

15 timer siden
Noah Azazel
Sammenstødet (Drabble-katastrofe)
Det er meget fint skrevet, og du beskriver situationen godt, dog vil jeg påpege, at det vil være nemmere at læse, hvis tegnsætningen var spot-on.
15 timer siden
1 dag, 16 timer siden
Nils Højsager-Jessen (storyteller)
Kærlighed under krigen (Drabble-katastrofe)
Selve præmissen med at beskrive en situation med 100 ord - ikke 99 ord eller 101 ord, men præcist 100 ord er meget svær. Man er nød til at skrive teksten så den måske fylder 120 eller flere ord og så redigere teksten ned til de nøjagtige 100 ord. Jeg vil give Daniella ret i, at det er vigtigt at holde stykket i samme tid. Du kan fravige dette indenfor situationsteg - direkte tale eller citat fra brev fra ham. Med kun 100 ord er hvert eneste ord ekstremt vigtigt og derfor vil stavefejl eller syntaksfejl fremtyde meget tydeligt og medvirke til at ændre stykkets udsagn.
Eks.: "Han har meldt sig og draget i krigen." her mangler et ord for at betone nutid. Prøv om du kan finde et ord et andet sted, for her at sætte et "er" ind, så sætningen kommer til at lyde: "Han har meldt sig og er draget i krig."
Eks.: "Det første brev fra ham:" Her mangler et udsagnsled, hvilket får læseren til at stoppe op. Jeg ved ikke lige hvordan denne mangel vil kunne løses indenfor præmissen med de 100 ord, Måske "I første brev skriver han:"
Eks.: "hvordan han holder og læser hendes breve." ordet "holder" går mod strømmen. Prøv bare at skifte det ene ord: "hvordan han sidder og læser hendes breve.
Eks "liv er som myrer så skrøbelige", syntaksen er her forkert og ville give mere mening ved "livet er som hos myrerne skrøbeligt". Stadigt eksakt 6 ord, men en helt anden mening.

Kærlig hilsen Nils :-)
1 dag, 16 timer siden
5 dage siden
Daniella Helvant (Eddie)
Kærlighed under krigen (Drabble-katastrofe)
Igen sidder jeg tilbage med: Hvad skete der egentlig her?
Er han død? I så fald vil det være liiidt underligt hvis han har skrevet et brev efter sin død. Eller er han levende? Hvilket univers tales der om her? Og hvorfor frygter han pludselig ikke noget? Og hvem er det der afleverer brevet til hende? Jeg har læst det sidste afsnit 4 gange, og de første 3 troede jeg at det var en anden soldat der kom med brevet, men nu er jeg pludselig i tvivl. Det kan jo også være ham selv hvis det endelig er.
Men jeg kunne godt lide starten. Det sidste ville jeg gerne have haft lidt flere beskrivelser af, men det er jo svært på kun 100 ord.
5 dage siden
5 dage siden
Daniella Helvant (Eddie)
Savnet (55 fiction)
Øøøh ... Du har jo klaret de 55 ord uden problemer, så det er flot, men skifter sønnen ikke køn og bliver til en datter? Og så undrer det mig liiidt at moderen STADIG ikke har ringet.
Jeg ville ændre sønnen/datteren, så det bliver samme køn hele vejen, og så måske bare sige at hin har ignoreret opkaldene fra moderen.
Men du får da beskrevet en konflikt, og det er som sagt flot på 55 ord.
5 dage siden
11 dage siden
Clara Tabo (ClaTab)
Må jeg klappe din hund? (De 4 årstider)
Hyggelig lille novelle, hvor titlen kommer igen og igen. Der kunne rettes lidt her og der, angående gramamatik og tegnsætning, samt komma. Men hyggelig.
11 dage siden
14 dage siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Veninde? (55 fiction)
samtalen indikerer at der er tale om meget unge veninder. Kunne være starten på et langt liv hvor vold giver mening, for person nr. to i hvert fald. Spændende.
14 dage siden
14 dage siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Lørdag aften (55 fiction)
Der mangler handling. grammatikken er ikke eksisterende og klimaks... føler ikke rigtig at der er nogen.
14 dage siden
14 dage siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Må jeg klappe din hund? (De 4 årstider)
Fin sidste linie, hvor "klappet" går igen. Nogle gange sætter man sine "principper" over styr for at gøre indtryk på en person ^_^
14 dage siden
21 dage siden
Derfor
Det gik ikke (55 fiction)
Ae at vatre. Værns gærende respekt

Fornemmes stræbere. Pluks i fjern sansende. markens kulører. Anstrøg i kæmpe format. På hver sin måde til trækkende. Smagfuld opposition. Vældig fra bred atmosfære. Og himmelsk rang. tungt og flygtigt. Hedens vederlag. i årsags anledning. Søvnigt begrundende for knælende figur. Om slægtens kulminere. Narkotisk jævnt som fjern. Deklinationen i vægtigt balance. Og ærbart. I myrens om sådan. mængde i hiv. Og svært opvejende i jævndøgns hånd. Jeg opfordre til ...Lone Wienberg Hansen.. hej
21 dage siden
21 dage siden
Derfor
Katastrofe (Drabble-katastrofe)
Gratiosus siger jeg dig bredt. i samtykke med Adam. Danses for logkrukken mod selve solen på mit indre. Struktur i alle ender og kanter. Rigt berøvet af flåten
Styrkende organiseret kendetegn. på rygmarven. jeg beaere med sommerfuglevinger. For og bag domprovster og brillemagere. sat op til narrestreger i bølgegang. Flettet slynger melodi mod koordinerede elme tusser. Der bare formerer i de døves vrede rottehuller..forgabelse...studeres når jeg læser dine ord ---her er mine... Hej. Lone Wienberg Hansen...om du er her endnu...for din historie faldt jeg på røven for ...og lokummet brænder. Hej Lone Wienberg Hansen.
21 dage siden
21 dage siden
Derfor
Bomben falder (Drabble-katastrofe)
Landingsbanen tages med et spring over. Hvem kommer nærmest mål? Faldt lige på halen og snuden i vejret. Om der skulle skides på. Bebrejder ingen om du faldt på røven eller bag over. Sjældne gavtyvestreger. Pudsige kludrer. Eller er det hele et vibrerende kommen sammen til klaprende endegyldig mimoser. egenskabers pla!teauer. spøgefulde facetter af disse skabelses menuetter. Yder mere gavn end nytte.
Du har tiden for dig...om at læse her er en ide skriv og søg ---Når lokummet brænder ...Katastrofalt---hej Lone Wienberg Hansen
21 dage siden
23 dage siden
Derfor
Foster (Stærke følelser)
Frapperende dag hvor det er umuligt at tage en beslutning. Gå til hvile og formere pagt. Uden overraskelser slår jeg tiden ihjel med et par sladrespalter. Som bagland henfalder yder punkt

Der Himmelfalden(..) til mål alter.

Treogtyvende september 2007...det samme en gang til.

Bortset fra uformelt afstande. Sidder jeg i en utvungent højlydte. Innovationen kan jeg ikke finde. Er det som nyskabende. Gemmer jeg mig nok for meget i enrum til uforpligtende onani. Etableringskontoen er snævret ind til afmagringens syndebuk. Uforbedringer er ingen gåde. Men at opstå tidsspilde. Er her intet at gøre. Styrt bagover og lad fokus stå til. Innovations(..) tilstand og kræver træk i slipper metoder. Kategorisk kvæler jeg sikkerhedens forcer. Optimal træning styrker min henfaldne pegefinger. For tidens ræs. Mod de høje toner. Kalder jeg kærtegnene (..).

tak for dine stærke følelser...her er mine hvisser...såfremt...
opleve, udleve, gennemleve livet! Jeg vil ud, (vil du ud?), jeg vil mærke, (kan du mærke?) jeg vil se hele verden, om det så betyder at jeg holder dig fra den. det er jo ligeud..henad vejs..værd at forstå hej Lone Wienberg Hansen
23 dage siden
23 dage siden
Lone Mikkelsen (Lone Sole)
Skriveøvelse #1 (Dialogi)
Svarkommentar
Tak, Anni!
Og du har ret, hev lyder bedre. Det er helt klart noteret til videre brug.
23 dage siden
23 dage siden
Anni Idorn
Skriveøvelse #1 (Dialogi)
Barsk læsning!
Rigtig godt skrevet.
Jeg ville nok sige Hev, frem for hankede. Hanke op i noget er for mig at bære noget.
Men fin start straks igang.
Slutning klar med overraskelsesangreb
23 dage siden
23 dage siden
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Morgen 08:46 (Drabble-katastrofe)
Jeg vil ikke uddybe det videre
Udover det var tragisk, sørgeligt og et manifesterende vendepunkt
23 dage siden
23 dage siden
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Veninde? (55 fiction)
Anstrengt forhold- ambivalent i-nteressant, at du kalce hende for veninde for sådan er første håndsindtrykket ikke
23 dage siden
23 dage siden
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Lørdag aften (55 fiction)
Har i set en gyser eller ens mareridt?
23 dage siden
23 dage siden
Lone Mikkelsen (Lone Sole)
På et lagen (Stærke følelser)
Tilslutter mig koret. Slutningen er perfekt. 'Tam på et lagen' - noget ingen vel har lyst til at blive bedømt som :-)
23 dage siden
23 dage siden
Lone Mikkelsen (Lone Sole)
Lørdag aften (55 fiction)
Jeg vil bare helt kort råde dig til at læse teksten igennem inden :-)
23 dage siden
23 dage siden
Derfor
Sutskoen (Drabble-katastrofe)
inhabil og pessimistisk paa en gang . Det sortner for øjnene. Portefølje er der nul at kvitte. Bolværks.)Effekt grejer jeg om min lillefinger. Men de andre ni fingre er her også. Arrangerer disponible og lad det hele fungere i normalt tempo. Stryge velfærden og lad det gå sin gang. Op og ned ad stuegulvet og intet er at spore. Forkælelser som et overflødighedshorn. Nøgtern affekteret som løse nætter forsvinder. Fjerner jeg mig sikker og vist. Et par skridt derfra. Aristoteles.) forbilledligt det mås man ikke. Prorektor manifestet er reaktionær. Jeg skal fremad her i livet. Lad dig ikke holde tilbage. Annoncer går mig til hovedet.. prøv et andet sted. Hej spøg til side.mod den hjælpende hånd Lone Wienberg Hansen men mig har du ikke brug for men alligevel...
23 dage siden
24 dage siden
Yacoub Moller (anonymus-sheik)
Lørdag aften (55 fiction)
Er dette noget i har oplevet i virkeligheden??
24 dage siden
25 dage siden
Derfor
Det gik ikke (55 fiction)
Uh ha hvor du kan du tverrer hele min løftende pande til miskundelige kronblade med knubbede blomsterkransenes spinkle gracile ornamenter til syndflodens dropper herrens gledje dirke til videnskabens omfangsholdige blomstrende bestøvede tilkendegivelser og syreforladte trodssesende ensembler dette og hint og diverse kønsorganer til løst og faste. Særkende enheder.
25 dage siden
25 dage siden
Derfor
De skrå brædder (Dialogi)
Svarkommentar
Bøvl med dagens bæredygtige imod bumle. Blev grebet af det blomstrende bims, og brød traditionelle. Maleriske piske slag, når der ses opefter, også paa dens efter behandlende vandring paa brostenene. Ren buffet fra dagens vindstyrke giver en tryg dulme for at feje op. Ikke mig, jeg ser kun paa. Når jeg stopper op og tripper en ekstra gang paa kantstenens våde morgendis. Opleves en nok så magtfuld energi. Der var hvidløg og tomatpores, et sennepsglas slog min snude ihjel for foretræde i kastanjesovsens fløde dunst. Delikat i hverdags menus omkringliggende perspektiv. Var denne dag godt behandlet fra min side.
25 dage siden
26 dage siden
Liza Dal
Døden banker på (Min synopsis)
Jeg skynder mig lige at tilføje, at jeg først lige opdagede at der var en besvarelse til en bagside-beskrivelse af en bog. Jeg ville læse din, hvis den var i mine hænder, for jeg er nysgerrig
26 dage siden
26 dage siden
Liza Dal
Døden banker på (Min synopsis)
Rigtig spændende emne, som du tager op. At vælge respirator til, for at vælge livet til. Det kan jeg godt lide.

Jeg syntes det kunne være spændende at høre mere om dilemmaerne med respirator-tilvalg i din tekst. Jeg vidste fx ikke at nogen kunne finde på at afvise brugen af respirator pga religion. Det er ret hjerteskærende at tænke på, når jeg ved hvor givende det har været for respirator-brugeren at få den!

Jeg kunne også tænke mig, at du uddybede hvorfor nogle valgte døden frem for livet. Hvad var dine tanker om deres begrundelser fx.

Hvad er forandret i dit liv, er det blevet sværere, men godt alligevel, eller var det sværere før, men bedre nu...

Og hvorfor valgte du livet til?

Det er tankerne fra mig, som læser. Jeg får appetit på din tekst, men jeg mangler "svar" og uddybelse
26 dage siden