Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun hader ham og han hader hende. Deres svy års krise har nået et dramatisk og destruktivt højdepunkt. Begge tidligere elskede har skabt dybe ar i hinanden. Både mentalt og fysisk er de som et sølle skibsvrag, der synger på sidste vers. Deres forhold er som en miniature-udgave af Titanic. Deres datter er et gidsel i deres barske krig mod hinanden og hun har gemt sig oppe i sit værelse. Hun hører mange voldsomme ord fra sin mor og far. Dernæst hører hun to skud efterfulgt af uhyggelig stilhed. Det lille og intense familiedrama er nu slut. En trist konklusion.

Skriv kommentar

Besvarelsen Et ultrakort familiedrama er publiceret 02/11-2013 19:06 af Michael Lillegaard Larsen (motana) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 02/11-2013 19:06
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej motana, du klarede sandelig opgaven her og fik skrevet meget kort, et drama på få linjer. Det er også bare bundtragisk. Dramaet er godt, men du skal tænke på at spare på tillægsord, de kan snart blive for meget. Men et kort drama, det var det bestemt.

VH Mons
6 år siden
5 år siden
#2 Angela Hasbo (Angie)
Du når på så kort et stykke, at skabe et fuldstændigt billede af scenariet.
Yderst tragisk og brat afslutning, der udløser en lettere chokeffekt og eftertænksomhed.
5 år siden
4 år siden
#3 Mine Vinkler
At læse din tekst var som at få den ene lussing efter den anden. Hurtig tempo og intens. Dog er teksten så barsk og direkte, at den kunne fungere som et fint indledende afsnit til et længere og langsommere tekst.
4 år siden