Et valg?

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hen af de sten belagte gader jeg gik. Ned af vejen, over kanalen, ind i gyderne. Samme rute som altid, samme rutine som altid. Om jeg havde overvejet en anden vej - uden tvivl. Om jeg havde overvejet mørket, stilheden - uden tvivl. En prikken i armen og jeg kunne flyve. Et liv på gaden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Et valg? er publiceret 10/09-2014 21:27 af Quachael under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 10/09-2014 21:27
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Wilfred Nord (Hassus)
Du maler et godt stemningsbillede med en god afslutning synes jeg. Der er dog nogle skrivefejl, ikke mindst brugen af "af" i stedet for "ad", der var ret forstyrrende for læseoplevelsen synes jeg. Ellers som sagt et fint stemningsbillede.
6 år siden
6 år siden
#2 Lars Dorf Lundeman (looboo)
Den omvendte ordstilling i første sætning generer mig en smule, men ellers en god tekst. Jeg formoder at det prik i armen, som løser konflikten til slut, er narkomanens løsning, men det er jo ikke sikkert.
Historien vil, efter min mening, blive en smule mere intens, hvis den skrives i nutid.
6 år siden