55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

"Jeg kan ikke få hende ud af hovedet!" Siger jeg.
"Jamen alt er jo tabt, kan du ikke se det?" Siger han.
Når man prøver at give sit bedste skud. Ingenting bliver gjort. Udover, at man træder hinanden over tæerne igen og igen.
Panikken stiger. Det bliver nærmeste selvdestruerende.
Derfor vælger jeg at tage springet.

Skriv kommentar

Besvarelsen På det dybeste vand er publiceret 16/09-2014 20:50 af Christian Bagger Andersen (Bagger) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 16/09-2014 20:50
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Maria Egeholm (Deterhvidtderude)
Det er en fin tekst. Enkel og ligetil. Kold.


Kunne godt læse mere.
6 år siden
6 år siden
#2 Marie Farholt
Hej Christian,

Jeg synes at din slutning er rigtig fin - jeg kan ikke lade være med at spekulere over, hvad det mon er for et spring, der bliver taget. Om det er et fysisk spring ud fra noget, eller et spring ud i endnu et forsøg på at redde et forhold.
Hvis jeg skal foreslå en ændring, så kunne jeg godt have undværet den indledende dialog. Jeg tror umiddelbart, at en indre dialog kunne virke stærkere.
6 år siden