Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Med bare ben piskede de igennem hvedemarken, skiftevis løbende, skiftevis hoppende mellem de høje strå. Uvejret nærmede sig hastigt bagfra med tunge, gullige skyer, der berøvede verden sin farve. Den gnistrende summende fra skyerne, havde gjort alle dyr tavse. De sidste dages regnskyl lagde sig som tunge lænker af mudder om deres fødder. Hvis de ikke nåede ud af den vandede jord og op mellem trænerne, før skyerne bristede, ville de blive grillet. Mens de fuldfede aks trak røde striber over deres håndled, hørte børnene himlen give efter i et dybt suk, og skyerne åbnede sig for det første lyn.

Skriv kommentar

Besvarelsen Katastrofe i Danmark er publiceret 25/10-2014 14:28 af SmillaVanilla under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 25/10-2014 14:28
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 43.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej SmilaVanilla
Man fornemmer tydeligt at uvejret nærmer sig i din beskrivelse til katastrofen sker.
Vh.Jytte
9 år siden