55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Han forstår jo ingenting!? Hun har brug for ro og han gør grin med det. I den mørke rude bag ham fanger hun sit spejlbillede. Hun ser mere tvær ud end hun troede. Hun kigger på ham igen. Hans ansigt er bekymret og han søger noget i hendes blik. Hun smiler pludselig varmt. "Rolig."

Skriv kommentar

Besvarelsen Rolig nu er publiceret 26/10-2014 16:24 af Thea Haunstrup under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 26/10-2014 16:24
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox)
Mænd. Nej de er ikke altid de kvikkeste, men for ofte tror jeg nu også at vi kvinder forlanger lidt for meget. I stedet for at tænke sig til det, skal de helst have det visuelt vist hvad det er at man mener.
Kender episoden hvor man hiver efter hans forståelse, men ikke aner hvordan man ellers skal forklare sig SÅ han forstår?
I det mindste har vi forståelse for dem, men det er heller ikke altid at vi forstår dem så meget som vi tror at vi forstår dem.
Måske skal vi alle lære at udtrykke os lidt bedre billedligt.
Ak den kære udfordring i kommunikation.

Meget flot skrevet tekst.
6 år siden
6 år siden
#2 Jasmina Karoline Rasmussen (animsaj)
godt skrevet :)

- jasmina
6 år siden
6 år siden
#3 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Thea
Flot tekst, hvor bekymringen bliver løst på en fin måde.
Vh. Jytte
6 år siden