Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Billeder dannes, tanker forkastes. Begreber formes i mit liv - af mit sind. Hvilken kategorisering beregnes og fortolkes - et spørgsmål om de må være frygtindgydende vejrfænomener eller krigskonsekvenser og lemlæste flest mulige livs -druknende sjæle og hjem. Eller er det nok de blot rammer mit skrøbelig sind som lynnedslag i selverkendelse? En indsigt som skyller ind over mit liv som en tsunami? En følelsesmæssig decembersyg falliterklæring i ruinerne efter jordskælvene oven på familiesammenkomsterne? Stilheden i orkanens øje som i en kort stund giver ro til at forsætte i livets stormvejr. Mit livs katastrofer afgøres det af dig eller mig?

Skriv kommentar

Besvarelsen Mit livs egne katastrofer er publiceret 05/01-2015 20:52 af Laura Friis-Jensen (LauraFJ) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 05/01-2015 20:52
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 44.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Anne Sophie Schou (Fitte)
Rigtig fin fortolkning af opgaven, og sikke en overvejelse. Selvom der ikke er tale om en konkret hændelse finder jeg opgaven løst til fulde og du har mig helt sikkert med på dine billeder, hvor du tager de oplagte naturkatastrofer og hiver dem ind som et billedet i livet. Godt anskuet. Topkarakter for det.

/ Anne Sophie
9 år siden