Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vågne igennem sin brandert af telefonens ringende katastrofe. Rengøringsdamen spørger, hvem som kommer og åbner. Hvad er klokken? Kaste dynen af og rammes af svimmelhed og indsigten at have sovet i stiletter. Med en hånd trække strømpebukserne af, med den anden rode efter et par jeans. Miste balancen og få øje på et ben, som stikker ud under dynen.
Proppe toppen ned i bukserne og tørre makeupen af på vej ned af trappen. Halse gennem byen, inden solen er nået op over tagryggene. Høre forældrene snakke mens cykelnøglen driller. Åbne døren til børnehaven og mærke opkastet eksplodere ud af munden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Dagen efter er publiceret 02/02-2015 21:11 af Ylvensprylven under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 02/02-2015 21:11
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Ylvensprylven
Du har virkelig formået at få lavet en katastrofe tekst,
hvor man som læser måske ikke havde forventet den slutning den blev til.
Vh. Jytte
5 år siden
5 år siden
#2 Lita Domino
Ups det er en pædagog, Godt skrevet Ylvensprylven, Katastrofen må bare blive værre efter vi har forladt scenen. Tak for den og Held og lykke med skriveriet,
Kh Lita
5 år siden
5 år siden
#3 sannetoudal
Ha! Virkelig sjov og overraskende lige til sidste ord!
5 år siden