Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det selvmodsigende selviscenesættende melankolske træk der lyste ud af de krystal blå øjne, der ængstelig betragtede situationen han befandt sig i. Tsunamien bestående af tåre og frustrationer bruste ind over ham, da kvinden han elsker skyllede væk og blev til hende han elskede. Hun tog i sagens natur afsked med hans selvdestruerende bekræftelsesafhængige natur, som skyggede for opblomstringen af hendes lykke. Søger at lindre hans knækkede eksistens. Hjernen arbejdede på højtryk med håbet om at finde fejlen der smadrede hans opstillede glansbillede, hvorved hun havde levet gemt på skyggesiden med længslen om glæde og lykke, som ophøjede svært tilgængelige ønsker.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hende er publiceret 18/08-2015 14:33 af C.H.H.J under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 18/08-2015 14:33
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Christina Agerboe (Frk.Agerboe)
Hej C.H.H.J

Måske er det bare mig, men det virker som om, du prøver ihærdigt på at bruge så lange ord som muligt - og snubler over dem. Dit sprog er kluntet, det flyder ikke, og det fjerner fokus fra indholdet, som jo er en stor del af den stillede opgave. Med det sagt synes jeg følgende er smukt: "(...) da kvinden han elsker skyllede væk og blev til hende han elskede".

Mvh. Christina
8 år siden
8 år siden
#2 June Summers
Hej:)
jeg synes, det er et interessant tema og overordnet kunne det have været et brag af en besvarelse på skriveøvelsen. Men jeg forstyrres meget af grammatiske fejl (hans/hendes istedet for sin/sit) samt manglende nutids "r" med videre. Hvis du kan rette det, står det flot, dybt og præcist.
mange hilsner June
8 år siden
8 år siden
#3 Tenna Hermansen (Tenna)
Hvor er det smukt beskevet. Jeg er vildt med dine tillægsord. Du bruger dem med en naturlig lethed.
8 år siden
8 år siden
#4 Michael Gyes (Gyes)
Jeg synes sproget er lidt for kluntet og opstyltet til at teksten - der ellers har sine momenter og smukke passager - bliver rigtig god. En opstramning kunne gøre underværker.
8 år siden
8 år siden
#5 Mai Omi
Fantastisk
8 år siden