Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg er opmærksom. Med den mine, har du nu min fulde opmærksomhed. Jeg kan se hvordan folderne i dit ansigt lige pludselig ændrer sig, og dine øjne bliver er nu alvorlige og bekymrede under de sorte øjenbryn. Vi sidder alle tre i sofaen, der er knap plads nok. Dine øjne skifter mellem dine to døtre, og de ord, du former med læberne, giver til at starte med slet ingen mening. Og tilsammen, bliver de ord, det frygteligste jeg har hørt dig sige endnu. Mit bryst føles glohedt, og jeg mærker hvordan min søster, der klemmer min hånd, stivner fuldstændig.
*m-o-r-e-r-k-o-m-m-e-t-a-l-v-o-r-l-i-g-t-t-i-l-s-k-a-d-e*

Skriv kommentar

Besvarelsen Ord tilsammen er publiceret 13/01-2016 19:17 af DeVelour under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 13/01-2016 19:17
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Sanne Thomsen (Saento)
Hej DeVelour.

Først vil jeg rose dig for din fortolkning af opgaven, Din valgte katastrofe er personlig, men ikke desto mindre en katastrofe - kreativt.
Beskrivelsen af dette hårdstlående øjeblik er lige i øjet. Det er skrevet, så man følger hvordan "jeg" personen reagerer. Helt fra vedkommende ikke forstår, til at det lige pludselig rammer.
Der er dog lige en lille smutter : "(..) og dine øjne *bliver er* nu alvorlige (..)"
Husk korrektur!
Rigtig god historie.
8 år siden