Hos Tandlægen

Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der sidder 2 mennesker og stirrer ned på mit hoved. Jeg føler mig fast spændt til en stol, min mund er åben, og mine øjne blændet af lys.
Skarpe genstande borer løs. Jeg kan ikke bevæge mig, kun tage imod de skarpe og kolde smerte, de 2 personer, i de hvide kitler giver mig. Mit hoved rumstere løs, mens tårerne løber ned af mine kinder. Jeg føler det skarpe bor kæmpe sig længere og længere ned imod roden. Mens koldt vand sprøjtes på. I pinsel og plagelse, føler jeg de bore min inderste kindtand midt over og ned i roden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hos Tandlægen er publiceret 25/07-2016 22:07 af Max Scmidt under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 25/07-2016 22:07
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Bettina Vestesen (Bettina V)
Hejsa Max. Det er liiiiige saadan jeg har det naar jeg er ved tandlaegen. Jeg hader at gaa til tandlaegen! Jeg tuder altid og har mascara rendende ned af kinderne selvom jeg bare skal have renset taenderne. Og jeg forstaar simpelhen ikke folk vil have et job som tandlaege.
Jeg kan rigtig godt li dit drabble drama og du skriver kort og praesis saa man forstaar teksten. Hvor slemt det er for personen og hvordan det naermest er tortur...
Bettina
5 år siden
5 år siden
#2 Patricky Field (Pat)
Det lignede extraterrestrials! Jeg tror, det er noget at være bange for det!
háhá
5 år siden
5 år siden
#3 lolle
Tror mange har det på den måde :)
Dog er min skræk lige forsvundet - så for mig er det afslapning nu :D

Men godt beskrevet af hvordan mange har det ...
5 år siden
4 år siden
#4 Stine Mai
Der er få stavefejl i men det har ingen betydning
4 år siden