Usundt forhold

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Du har musik i dit hjerte.
"Hvad laver du?," spørger du, da jeg lægger mig tættere. Der er stille nu.
"Jeg vil høre musikken i dit hjerte"
Du sukker. Mit hjerte pumper dødsmetal. Jeg tror at jeg hader dig. Du vender dig imod mig og lægger dig endnu tættere. Dit hjerte fyldes af mit musik.

Skriv kommentar

Besvarelsen Usundt forhold er publiceret 18/02-2017 21:50 af Titken Toft under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 18/02-2017 21:50
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Pro Feminist
Først læste jeg det bare,- og så fortsatte jeg med at reflektere. Din tekst er præcist så åben, at den aner uanede muligheder for at læseren kan tillægge den sig selv og sin egen historie - i hvert fald for os der kender disse forvrængede symbiotiske usunde forhold:) God aften Venligt Jannie, Pro Feminist
3 år siden
3 år siden
#2 Anne Russel (ARussel)
Usundt forhold...
Du har ret i
Desværre
det er lettere et råddent æble udrydde en hel plantage,
end kærlighed trænge hjerter
3 år siden
3 år siden
#3 Polina Slosvau (polina s)
Den cirkulære bevægelse i din tekst er kraftfuld og fungerer godt på det lave word count! Titlen understreger pointen effektivt, hvis måske en kende unødvendigt? - temaet fremstår stærkt som det er, synes jeg. Men det er nok en smagssag. Synes om! :-)
3 år siden