Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der var denne her pige. Jeg husker svagt, da hun passerede mig. I forbifarten på vej til noget vigtigt. Hun havde det blik. Du ved, det blik, som viser en komplet optagelse af alle de ting, hun skal gøre inden dagen er omme. Indadvendte tanker om vasketøjet og den træning, hun ikke nåede. Hun ser mig ikke - hun ser ikke nogen som helst på sin vej. Hun hører end ikke råbet efter sig, idet hun træder ud på vejen. Hun ser først op, ser verden omkring sig, da bilen rammer hende hårdt fra venstre og lukker hendes øjne igen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Bang! er publiceret 25/02-2017 14:47 af SabineDP under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 25/02-2017 14:47
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Elsi
Hej Sabine,
Sikke en fin tekst med dynamik i, indtil alt bliver stille et øjeblik, da bilen "lukker hendes øjne igen". Uha - det er en "reminder" om at være i nuet istedet for at være fraværende i tankerne.
3 år siden
3 år siden
#2 Natasjaficheran
Super fint. Jeg er ret vild med det.
3 år siden