Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Flammerne bringer ikke varme til mit hjerte, tværtimod. Jeg føler kulden tvinge min krop på knæ, og mærker langsomt realiterne forsvinde i horisonten. Jeg ved, at jeg er omringet af mennesker, men jeg er magtesløs i denne stilling.

De kan gøre hvad de vil.

Når de ikke vil høre ordene jeg siger, og prøve at forstå mit synspunkt, må jeg lade mine handlinger tale i stedet. Jeg tror de taler Flamsk. For det virker som om de forstår hvad røgen skriver.

Ilden brænder min fingertip, og jeg smider tændstikken på fortovet.
Morgendagens aviser hylder mine ord.

"Magasin står i flammer".

Skriv kommentar

Besvarelsen Kujonens Ild er publiceret 23/06-2017 15:27 af Tommy Skovby Mikkelsen (timmytommy) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 23/06-2017 15:27
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Kiwi Sørensen (Loulou22)
Virkelig godt skrevet. Jeg er vild med flowet i din teksten, og hvordan du bruger lange og korte sætninger. Det er utrolig fangende!
6 år siden
6 år siden
#2 Ane Libertas (Libertas)
Jeg fik gåsehud af slutningen.

Virkelig god tekst.
6 år siden