Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun løber. Hendes mor råber hun skal. Den kommer nærmere og nærmere for hvert millisekund. Og så rammer den. Beholderen er for trang og indholdet sprænger den. Sort muterende gift. Et tungt stof. Farligt. Det ved hun bare. Så kommer chokbølgen af luft, skubber alt væk, trækker alt ind. Eksplosion. Implosion. Hendes hænder bliver revet af. Fødderne flænset. Hendes øjnene hevet ud. Alt der er tilbage antændes. Hendes blod koger. Hendes hud syder. Blodet løber fra hendes ører. Og alligevel hører hun stemmen, en lille piben. Hun trækker sig på afskårne arme mod lyden. Det lille fortabte væsen. Hendes søster.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hiroshima er publiceret 25/05-2018 09:31 af Nynne N. Heinsen under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 25/05-2018 09:31
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Søren Yssing (Per Nilen)
Et par hastige gennemlæsninger giver følgende gensvar ---Teksten er lige hård og direkte nok.. Den mangler de forførende underspilninger som er så vigtige når man kommunikerer, specielt når emnet omhandler grusomheder af den her skildrede art ---Selv om det lyder som lidt af en cliche så hiv gode gamle Hemingway ud fra reolen og skim et par sider og se hvordan det KAN gøres ---

Med alle hilsner.

Per Nilen
3 år siden