Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun lå der på gulvet, indsmurt i blod. "Det er ikke nogen rigtig branche, få dig et ordentligt job! " havde min mor sagt. Måske havde hun ret Det var i hvert fald en lortesituation, jeg stod i eller i det mindste lå jeg ikke der på gulvet. Alt var kaos, det var ikke nyt, hvad der var nyt, og et problem, var kvinden der lå der på gulvet. "Undskyld, Undskyld. " blev manden ved med at gentage. Lige om lidt ville politiet tage ham med, og vi ville aldrig se ham igen. Det er jo, hvad der sker på Paradise Hotel.

Skriv kommentar

Besvarelsen Kvinden på gulvet er publiceret 28/02-2021 14:45 af Bjarke Pedersen (Sjællænderen) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 28/02-2021 14:45
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

25 dage siden
#1 Ulhan
God lille tekst, 100 ord. Jeg ved ikke så meget om Paradise Hotel men som læser går jeg straks i gang med at forestille mig hvad der kan være sket. På den måde er teksten lykkes.
25 dage siden