10 måneder, 7 dage siden

Christ!

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Juleaften, fuck (!) jeg hader juleaften. Mor har ADHD, far er konfliktsky, søster har søgt at finde sig selv som ny-spirituel. Jesus Christ! Jeg sidder tilbagelænet, observervant, som en fornærmet 33-årig teenager. "Får de aldrig nok af at passe sig selv?"
"Navlepilleri", hvisker jeg stille.
Hvis jeg husker rigtigt var det min sidste jul med dem.

Skriv kommentar

Besvarelsen Christ! er publiceret 03/02-2022 15:03 af Aida Halfdan under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 03/02-2022 15:03
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 måneder, 7 dage siden
#1 Niels Engdal (evighedsblomst)
Hej Aida. En lille rap fortælling som piller glansen af julen, der nok ikke er lige sjov for alle. Præcise iagttagelser, også af betragteren. Jeg kan godt li din tekst. Vh Niels
10 måneder, 7 dage siden
10 måneder, 7 dage siden
#2 Poul Brasch (Blækhuset)
Julen er i bund og grund god nok. Der er samlet meget godt i sådan en dag, at det burde være en smuk, nærværende og tænksom aften... men det har vi ødelagt for længe siden...ræs...gaver...forventninger... stramme sig an... jeg husker mine enkle, smukke juleafner
da jeg var barn... men nu er jeg ældre, går på arbejde hver jul, hjælper dem der ingen har, ligesom jeg har mistet mine... holder basic jul med fokus på lyset.
Jeg kan nu godt forstå dig.
Poul.
10 måneder, 7 dage siden
10 måneder, 6 dage siden
#3 Inge Erhard (Inghard)
Hvor er det dejligt at have livet for sig med mulighed for at kunne gøre noget ud af det. En ting har jeg lært hjemmefra, ikke at gøre de fejl de andre gjorde. Bitterhed har ingen høst.
10 måneder, 6 dage siden