Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Og i sidste ende, ender alting jo godt, troede hun. Jeg kunne fortælle dig en lykkelig historie om en datter og hendes mor, men den slags finder sted i andre genre. Hun var egentlig på vej i bad da døren bankede. Hun skulle ikke have åbnet den, men sket er sket. "Tager du dine piller?", "Du elsker mig ikke!", "Er det dig eller mig som skal dø?", hvad hun ikke skulle lægge ører til. Selvfølgelig kæmpede hun imod, en kamp mellem mor og datter. Hvem ved? Hun blev da kvalt, tak mor. "Vi ses på den anden side" sagde hun.

Skriv kommentar

Besvarelsen En typisk dag er publiceret 25/06-2022 19:30 af Ella Gerassimovitch (Ellabella) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 25/06-2022 19:30
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 måneder, 1 dag siden
#1 Junior C Andersen
og så lukkede de låget til kisten, og det var her, at det gik op for mor, at det var sidste gang at hun så sin datters ansigt. tårerne begyndte at trille ned af hendes kinder, og hun brød ud i gråd.

Havde de taget ordentlig afsked? fik de sagt ordentlig farvel? hvad med de skænderier de havde haft op til denne skæbnesvangers dag?
4 måneder, 1 dag siden
4 måneder siden
#2 Kryster Lübeck (John Blicher Madsen)
Er egentlig lidt i tvivl om hvad der sker. Om det er moderen eller datteren, der dør. Men det er måske meningen?

Kh
4 måneder siden
4 måneder siden
#3 Ella Gerassimovitch (Ellabella)
Jeps, jeps det er ????
4 måneder siden
4 måneder siden
#4 Ella Gerassimovitch (Ellabella)
??? Er en smiley
4 måneder siden
3 måneder, 22 dage siden
#5 Aurora Cont
Er det et selvmordsforsøg der lige bliver beskrevet? Jeg bliver ganske enkelt i tvivl.
3 måneder, 22 dage siden