31 år

Online 85 dage siden

Helle Dansbo

Ayaan

Jeg er kvinde på 28 år. Jeg er mor til 2. Sammen med mine unger og deres far, bor jeg i en skøn lille by med den smukkest natur omkring.
Jeg elsker naturen, at være kreativ, at skrive og læse. Det giver mig et frirum hvor jeg kan være mig selv, være den jeg er og arbejde med de ting der er svære at forstå. Jeg er uddannet pædagog, det er noget jeg brænder meget for. Men jeg har endnu fundet helt ud af hvor jeg hører til.

Publiceret: 1
Afgivet: 2
Modtaget: 4
Puls: 8,8

Medlem siden 29/07-2015
Køn og alder Pige/kvinde · 31 år · Løven
Tekster publiceret 2020 (3) · 2017 (1)
Kommentarer 2020 (12) · 2017 (2)
Flest kommentarer til Christina Harritz (Anniina) · Sys Høj (Forårsglad) · René B. Johansen (Renebj) · Alice Kristensen (ecila) · Niels Engdal (evighedsblomst)
Flest kommentarer fra Benny Frits Andersen · Ansu Orheim (Prem) · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · Mikkel Skau (Mikkel12396) · Niels Engdal (evighedsblomst)
Dagbogsindlæg 2015 (2)
4 år siden
Efter jeg brød grædende sammen på vej til arbejde og ikke kunne stoppe igen, så kollegaer jeg har kendt siden August så mig sårbar. Har jeg ikke følt mig i kontakt med mig selv, jeg har altid været så... [...]
5 år siden
Idag har været endnu en af de dage... De dage hvor man faktisk laver ingenting men har det smadder dejligt.. Og så alligevel er der en vis rastløsthed fordi man burde måske lave mere? Er der ikke liii... [...]

Nye brugere