34 år

Online 1838 dage siden

Ben Kristensen

Benjaminrk

Hej, jeg er en ung forfatter, der har brugt de sidste 7 år på at prøve at udgive en spændingstrilogi (Kaldet "De Oprindelige"). Men ak, intet forlag ville røre den.
Da den serie begyndte at føles som et overstået kapitel i mit liv, besluttede jeg mig for at starte forfra, med alt den erfaring og inspiration jeg havde samlet med årene.
Jeg tilmeldte mig derfor denne side, i håb om at andre måske kunne give deres vurdering af mit nyere værk, så jeg, inden det bliver sendt til forlaget, kunne blive lidt klogere på, hvad jeg havde skrevet.
Jeg værdsætter alt, hvad end det er ris, ros, eller blot en hurtig bemærkning. Der er ikke noget større kompliment, end at tage en forfatters værk alvorligt.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 01/08-2013
Køn og alder Dreng/mand · 34 år · Tyren
Tekster publiceret 2013 (11)
Kommentarer 2015 (1) · 2014 (2) · 2013 (1)
Flest kommentarer til Kåemer Asmussen (Kåemer) · Annelise Lind Nielsen (unseen) · Olivia Birch (Humlebi)
Flest kommentarer fra Jette Petersen (Babyangel85) · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Kristian Andersen (Den_Friske) · Maria Aagaard (maraja85) · Jan Toft (cariti)
Debatindlæg 2016 (4) · 2015 (36) · 2014 (46)
Romaner
6 år siden
Hej Olivia. · Sikke et sprog! Varierende, flydende og bringer det ene billede i mit hoved efter det andet. Det er tydeligt, at du kan sætte dig i dine personers sted og beskrive, hvad de kan føle og se.... [...]
Kortprosa
7 år siden
Det er bestemt en positiv ting, hvor mange uventede drejninger historien lader til at tage. Man føler næsten det er en hyldest til historien om, hvordan én fjer blev til ti høns.
Noveller
7 år siden
Ja, pas på, hvad du ønsker dig; du kan ende med at få det. · Jeg ved ikke om det er bevidst, at du til tider udtrykker dig med et… modent sprog, man måske ikke ville bruge så meget i dag. Ligeledes brug... [...]
Digte
8 år siden
Et interessant digt om ærlighed, begrænsninger og fakta. Jeg savnede et enkelt vers til at udpensler meningen med et par af sætningerne, men ellers et ganske interessant værk.

Nye brugere