37 år

Online 43 dage siden

Martin Smedegaard Larsen

Gungner

Håbefuld forfatter (indtil videre), som aldrig har fået noget udgivet. Jeg har dog heller ikke prøvet. Har skrevet en masse digte og sangtekster, og vil meget gerne skrive en roman, hvilket er næste skridt. Er blevet anbefalet at skrive et par noveller først, før jeg kaster mig ud i det projekt det er at skrive en roman. Så det vil jeg prøve, og vil smide dem op her på siden, og håbe i vil give kritik. God, som negativ :)

Publiceret: 0
Afgivet: 1
Modtaget: 0
Puls: 3,6

Medlem siden 17/10-2014
Køn og alder Dreng/mand · 37 år · Fisken
Tekster publiceret 2014 (3)
Kommentarer 2020 (1) · 2015 (1) · 2014 (5)
Flest kommentarer til Sune Sorento · Schane Alexander Blicher · Mahds Bertram Larsen (Mahdsbertram) · Martin Nørgaard (Tidsrøver) · Charlotte Blanca (hvemerjeg)
Flest kommentarer fra Schane Alexander Blicher · Tenna Hermansen (Tenna) · Poul Brasch (Blækhuset) · Patrick Larsen (Palle17) · Alexander Petersen (Alextheman)
Debatindlæg 2018 (1) · 2016 (3) · 2015 (18) · 2014 (7)
Digte
1 måned, 15 dage siden
Flot og stærkt digt :) · Mvh · Martin
Rim og vers
5 år siden
Smukt... og dystert. Som en tidligere depressions ramt mand, kan jeg sætte mig ind i det du skriver. Ikke noget jeg vil opleve igen, men det er smukt skrevet synes jeg.
Digte
5 år siden
Ganske enkelt. Det kan nogle gange være skidt, andre gange godt. Her synes jeg det er godt :) Kort og kontant, og så er der sagt det der skulle siges. Godt digt synes jeg :)
Digte
6 år siden
Sjovt, men alligevel eftertænksomt. · Jeg kan lide tekster hvor man smiler, men alligevel tænker lidt over det man har læst. Så kudos til dig :)
Noveller
6 år siden
Jeg havde lidt svært ved at komme igang, men da jeg først fik fat læste jeg den hurtigt. Det er en spændende historie, med et godt fortællersprog, selvom (som tidligere nævnt), det godt kan blive lidt... [...]

Nye brugere