24 år

Online 2644 dage siden

Emma Amalie Jensen

Ranoutofsuggestions

Hvad kan man præsentere i denne tekst, som ikke kommer til udtryk i de tekster, vi skriver? Alt hvad jeg udtrykker på papiret er følelser, meninger, oplevelser og indtryk, som er en del af mig. Når jeg skriver, forsvinder verden; men er det ikke netop derfor, vi bliver grebet af det?
Jeg er en pige med en del på hjerte og en stor passion for at skrive både musik og litterære tekster, samt synge og spille guitar.
Gymnasiet optager en stor del af den tid jeg bruger min hverdag på, men aftentimerne giver plads til den mere kreative side af min ellers rationelle hverdag, hvoraf mine tekster og mit [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 28/04-2015
Køn og alder Pige/kvinde · 24 år · Tyren
Tekster publiceret 2015 (2)
Kommentarer 2015 (8)
Flest kommentarer til Thomas Skjødsholm (Thomasskj) · Gowtham Kulendranathan (GK 91) · Sara Klein (Flyvende Fuglsang) · Maria Egeholm (Deterhvidtderude) · Sebastian Winkler (Aeio)
Flest kommentarer fra Per Løngreen (perlon) · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Sandra Andersen (bittersweet) · Jytte Black (Lilla Blomst) · Lotte J. Ahlmann (Jeannie)
Digte
7 år siden
Super fed måde at beskrive både dybe, intelligente følelser og lyster for den samme person på- intet andet kan beskrive kærligheden bedre end netop denne blanding! · Smukt digt :) · - dog er der nogle små... [...]
Digte
7 år siden
Hej Maria. · Du har et godt indhold i teksten, men tænker måske, at linjeskiftene kunne være placeret en smule anderledes, så rytmen falder mere naturligt.
Digte
7 år siden
Smukt digt med masser af stof til eftertanke.
Digte
7 år siden
Hej Sara. · Det giver en rigtig god effekt, at hver strofe starter med ét bestemt bogstav. Smukt digt, som giver meget stof til eftertanke.
Rim og vers
7 år siden
Credits for din leg med ordenes forbogstaver og den fede afslutning!

Nye brugere