29 år

Online 560 dage siden

Sofie Jensen Meilstrup

Skovgoblin

"The curiosity that killed Schrödingers cat was the only thing keeping him alive, a matter of fact".
En kvindelig skovgoblin bosat på den jyske hede i huset Ravnereden. Har mange interesser hvor i blandt skrivning eller det skrevne ord er en af dem. Gift med overgoblinen på 3. år men har været kærester i 8 år. Hertil er der kommer pelsede følgesvende i form af kaniner og katte, der huserer og gør livet interessent.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 02/07-2021
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2021 (2)
Kommentarer 2021 (5)
Flest kommentarer til Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · Sys Høj (Forårsglad) · Duc Nguyen pham (ChsicA) · Maria jayashree (MariaMolgaard)
Flest kommentarer fra Maria jayashree (MariaMolgaard) · Charli Kora (Kibu) · Ulla Hexibru (heksemutter) · Rud Stenfisker (Stenfisker)
Debatindlæg 2021 (6)
Dagbogsindlæg 2021 (2)
1 år, 6 måneder siden
Jeg har været beskæftiget inden for et andet medie end skrivning, da jeg også maler og bruger mine hænder kreativt. I dag har jeg været i gang med at maleri til min venindes drenge, som jeg ynder at s... [...]
1 år, 6 måneder siden
Herude i skoven sidder jeg og funderer over livet. Sover længe, drikker gode mængder af kaffe, maler og læser på livet løs. Inden hverdagen bryder sammen og lader sit lys skinne ind på min bopæl bruge... [...]

Nye brugere