24 år

Online for nylig

Sofie Fahl

Sofiefahl

Små tekster fra en ung kvindes hjerte. Hvad man præcis kalder det, ved jeg ikke - men det er vel netop det smukke? At det ikke behøver andre labels end "tekster".
Hovedtemaerne er (ulykkelig) kærlighed og (usunde) forhold.
Følelserne og minderne er ægte, det samme er teksterne. De er ikke nødvendigvis kronologiske og "du" er flere end en person.
Teksterne er min terapi - terapi er sjældent kønt, det er mine tekster heller ikke. Til gengæld er de min sjæl, nedfældet sort på hvidt.
Giv mig endelig (konstruktiv) feedback
Mine tekster er også at finde på instagram: hjernerod_hjerteord

Publiceret: 19
Afgivet: 53
Modtaget: 82
Puls: 62,6

Medlem siden 12/09-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 24 år · Løven
Tekster publiceret 2019 (19)
Kommentarer 2019 (55)
Flest kommentarer til Dennis Klingenberg (Klingenberg) · Dennis Vedel · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Jeppe Jensen (Happyfarm) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Flest kommentarer fra Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg) · Niels Engdal (evighedsblomst) · Erling Thestrup (ordkløver6)
Dagbogsindlæg 2019 (2)
Stærke følelser
2 måneder siden
"Så er det vist ikke værre, hva' prinsesse?" siger Han grinende mens Han tørrer en tåre af min kind. Men det er det. Jeg er jo blevet afhængig af Ham. Hans nærhed, kærtegn og berøring. Hvert sekund vi... [...]
55 fiction
2 måneder, 5 dage siden
Der stod du; arrig og rasende. "Hvem er han?" råbte du. Men vi kendte begge svaret. Han var dig, bare bedre - og lige om lidt var han din afløser. "Hvor vover du?" svarede du, mens jeg så noget glimte... [...]

Nye brugere