28 år

Online 210 dage siden

Eldgrímur Úlfsson

Træt

Ung mand der søger inspiration
Ung mand der søger sig selv
Jeg var altid god til at skrive som dreng.
Efter mange år væk fra pennen fandt jeg igen glæden ved digte, da jeg i tre måneder var indlagt på psykiatrisk afdeling.
En smuk ung kvinde som jeg skrev lidt med fortalte mig om denne side, og her er jeg omsider.
Tak til dig og til "hyggeklinikken" som du så smukt kaldte det.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 13/11-2019
Køn og alder Dreng/mand · 28 år · Skytten
Tekster publiceret 2020 (1) · 2019 (4)
Kommentarer 2020 (1) · 2019 (11)
Flest kommentarer til Sofie Fahl · Finn Prang (Fipra) · Emily Eisvang (EmilieS) · Karoline H. Nielsen (Kachibas) · Morten Rasmussen (Burningmoon)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Jonas Falk-Rønne · Jens Verner jørgensen (Wernn) · Camilla Morpheus (Morpheus) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Debatindlæg 2019 (1)
Dagbogsindlæg 2019 (2)
Digte
8 måneder, 21 dage siden
Hej Iben. · Sindsygt fedt digt med nogle gode og overraskende sammenligninger. · Den sidste strofe slår simpelthen så hårdt. Jeg smilte af alle referencerne, men et lille "oof" faldt ud af min mund da je... [...]
Digte
10 måneder, 3 dage siden
Jeg forstår hvad du mener. Jeg er ked af at høre det er sket for dig, for ikke så længe siden. Jeg føler med dig. · Og jeg kigger på dine andre digte. Ingen tvivl om det!
Digte
10 måneder, 3 dage siden
Dit digt er et sted, jeg ønsker at være. · Det føles som en sejr. · Det er med garanti, det helt rigtige valg!
Digte
10 måneder, 3 dage siden
Hej Morten · Jeg kunne ikke være mere enig med Nicolas. · Vi sørger verden sammen, og gør hvad vi kan for at ændre den.
Digte
10 måneder, 3 dage siden
Jeg vil aldrig forstå den smerte · Men jeg har siddet overfor den og kigget den i øjnene · Jeg glæder mig til at læse mere af dig.
Digte
10 måneder, 3 dage siden
Kort og morsom tekst · Sjovt og relaterbart digt · Typisk morgenstund · ;)
Digte
10 måneder, 3 dage siden
Som Daniel skriver er kærligheden det største og umenneskelig sorg er prisen man betaler for et livs kærlighed. Det er en pris jeg synes er værd at betale. · Flot, smukt digt. · Personligt ville jeg have ... [...]
Noveller
10 måneder, 13 dage siden
Jeg kom direkte hertil efter at have læst Blå Hænder. · En utrolig følelsesladet historie. Tårene var på vej lige fra starten. · Den føles utroligt ægte, og hvis det er noget du har været igennem gør det ... [...]
Kortprosa
10 måneder, 14 dage siden
Wow. Det var ikke hvad jeg havde forventet. · En uhyggelig historie. Meget velskrevet. · Jeg følte virkelig smerten i teksten.
Rim og vers
10 måneder, 14 dage siden
Hej Finn. · Skønt digt! Der er ikke meget bedre end at se lækkert lingeri på sin frues bag ;) · Jeg trækker på smilebåndet og glæder mig til at læse mere fra dig
Digte
10 måneder, 14 dage siden
Sorg og bekymring er mere effektivt end kaffe. · En levende fortælling om et skidt sted at være, selvom det er det bedste sted for nogen. · Meget relaterbar tekst. Tak for den.
Rim og vers
10 måneder, 14 dage siden
Hej Finn · Skønne rim og fantastisk humor. · Jeg har aldrig selv været på hostel, men det er lige netop sådan der jeg forestiller mig det!

Nye brugere