45 år

Online 258 dage siden

Vina Frank

Vina

At skrive er min sikkerhedsventil. Når hovedet er ved at hoppe af, hjælper det at lukke damp ud på skrift.
Jeg skriver dagbog, digte og noveller, men drømmen er at skrive en roman. Jeg er ikke så langt, at jeg har fået noget udgivet, og jeg er er ikke sikker på, at det er målet. Foreløbigt er målet at skrive, og blive bedre til det.
Jeg læser så meget jeg har tid til mellem arbejde hus og familie og venner. Lige for tiden er jeg fascineret at genren autofiktion, men jeg læser mange forskellige genre.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 21/10-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 45 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2019 (3)
Kommentarer 2019 (10)
Flest kommentarer til Artemis Lock (Wandering Star) · Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg) · Finn Prang (Fipra) · Per Nordigarden (Nordigarden) · Johnny Rasmussen (Qriathor)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Karla Bonne (Sjæle tatoveret) · Gitte Lindorff Hansen (Gilda) · Ove Nielsen (Confucius) · Ida Pedersen (Anita A)
Debatindlæg 2019 (2)
Dagbogsindlæg 2019 (5)
Digte
1 år, 5 måneder siden
Hvordan finder en moderne kvinde balancen mellem luderen og madonnaen uden at blive dømt til at være billig eller snerpet? · Godt skrevet.
Digte
1 år, 5 måneder siden
Dette burde skrives over døren til arbejdsformidlingen, eller hvad de nu kalder den lige for tiden.
Rim og vers
1 år, 5 måneder siden
Jeg tror jeg har fanget budskabet. Husk at slappe af og være i nuet en gang i mellem, men jeg er dog ikke helt sikker på, hvad du mener med udtrykket "pust i bakken". · Så hedder det vist "blive VED sna... [...]
Digte
1 år, 5 måneder siden
En god beskrivelse af følelsen af at have en masse på hjertet men ikke kan finde ordene. Og ordene og formuleringerne kommer ofte når det er mindst belejligt og forhindrer en i at koncentrere sig. · Et ... [...]
Rim og vers
1 år, 5 måneder siden
Fin tekst. "Piet Hein"sk i udtrykket, hvilket jeg godt kan lide.
Digte
1 år, 5 måneder siden
Hej Jonas · Super godt og tankevækkende tekst. Jeg er dog ikke helt sikker på jeg forstår tredie vers. Vil du ikke lige uddybe det?
Digte
1 år, 5 måneder siden
Meget rammende digt for den slags oplevelser. Især sidste linje synes jeg bliver ved én. Der er nogle oplevelser man bare aldrig glemmer. · Fordi det skal rime, bliver ordstillingen dog måske lidt kunst... [...]
Digte
1 år, 5 måneder siden
Så sandt som det er sagt... · Fint skrevet :)
Digte
1 år, 5 måneder siden
Digtet fik mig af en eller anden grund til at tænke på min bedstefar. Det er nok den hyggelige stemning i digtet og henvisningen til duften af tobak, der altid hang om ham også.
Rim og vers
1 år, 5 måneder siden
En meget stemningsfuld tekst, som fik et stille smil frem. Jeg fik lyst til at gå ud i nærmeste skov trods mørke og regnvejr.

Nye brugere