29 år

Online for nylig

Artemis Lock

Wandering Star

Jeg har især som yngre skrevet meget - mest digte og mere filosofiske tekster. Som helt ung drømte jeg om en dag at udgive en bog. Denne drøm samt mine skriverier har været glemt/overset i en del år - men er nu begyndt at blomstre igen. Jeg har især et ønske om, at kunne dele også nogle af mine gamle digte/tekster med andre end mig selv - da dette er noget, jeg aldrig har gjort før. Mine skriverier er dog meget personlige og er ofte udtryk for en mere mørk side i mig, selvom der dog også er en del livsglade tekster iblandt. Da de fleste digte kommer fra et sårbart sted, er det også angstprovokerende at dele disse - men som en søgende sjæl, er det på tide at springe ud i livet.

Publiceret: 4
Afgivet: 6
Modtaget: 17
Puls: 21,4

Medlem siden 25/04-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2020 (10) · 2019 (25)
Kommentarer 2020 (11) · 2019 (30)
Flest kommentarer til Nicolas Jessen · Niels Engdal (evighedsblomst) · Anna Bland (Ingenting) · Ida Pedersen (Anita A) · Adaline Iris (Amaya)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Poul Brasch (Blækhuset) · Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) · Gitte Lindorff Hansen (Gilda) · Casper Hernández Cordes (Hr. Nandez)
Digte
13 dage siden
Kommentar
1 måned, 8 dage siden

Nye brugere