29 år

Online for nylig

Artemis Lock

Wandering Star

Jeg har især som yngre skrevet meget - mest digte og mere filosofiske tekster. Som helt ung drømte jeg om en dag at udgive en bog. Denne drøm samt mine skriverier har været glemt/overset i en del år - men er nu begyndt at blomstre igen. Jeg har især et ønske om, at kunne dele også nogle af mine gamle digte/tekster med andre end mig selv - da dette er noget, jeg aldrig har gjort før. Mine skriverier er dog meget personlige og er ofte udtryk for en mere mørk side i mig, selvom der dog også er en del livsglade tekster iblandt. Da de fleste digte kommer fra et sårbart sted, er det også angstprovokerende at dele disse - men som en søgende sjæl, er det på tide at springe ud i livet.

Publiceret: 6
Afgivet: 5
Modtaget: 15
Puls: 19,7

Medlem siden 25/04-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2020 (6) · 2019 (25)
Kommentarer 2020 (5) · 2019 (30)
Flest kommentarer til Niels Engdal (evighedsblomst) · Ida Pedersen (Anita A) · Anna Bland (Ingenting) · Nicolas Jessen · Franciska Olsen
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) · Gitte Lindorff Hansen (Gilda) · Casper Hernández Cordes (Hr. Nandez)
Digte
1 måned, 2 dage siden
Kommentar
2 måneder, 8 dage siden
Aforismer og gruk
2 måneder, 14 dage siden
Digte
3 måneder, 5 dage siden
længsel

Nye brugere