72 år

Online for nylig

Helge Christensen

bejser

Jeg har tidligere - det var i Fyldepennens spæde begyndelse - skrevet nogle tekster, men valgte at holde en pause kort efter, da det optog for meget af min tid dengang.
Jeg har ellers altid været optaget af at skrive, alt lige artikler til noveller, og i flere end 20 år levede jeg af at være selvlært free-lance journalist og har stort set leveret til samtlige ugeblade i Danmark samt til flere dagblade.
En ven af mig og en som ved, hvad han taler om, sagde en dag fornylig til mig, at man først rigtig skulle begynde at skrive, når man mente, man havde noget fornuftig på hjerte og da jeg i dag ha [...]

Publiceret: 5
Afgivet: 5
Modtaget: 9
Puls: 24,9

Medlem siden 29/03-2009
Køn og alder Dreng/mand · 72 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2023 (12) · 2019 (9)
Kommentarer 2023 (26) · 2019 (21)
Flest kommentarer til Sys Høj (Forårsglad) · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Kenneth Brehmer Nielsen (Brehmer) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Ann R. Sørensen (Savanti)
Flest kommentarer fra Ulla Hexibru (heksemutter) · Inge Erhard (Inghard) · Lejsy Storm · Pia Hansen · Kåemer Asmussen (Kåemer)
Debatindlæg 2023 (1)
Hurra! Jeg er blevet udgivet :-)
4 måneder, 7 dage siden
Tillykke, tillykke, tillykke. · Jeg kender fornemmelsen for i morgen tirsdag skal jeg mødes med min forlægger og skrive kontrakt om min første bog. · Tænk jer. I en alder af 72 år får jeg en bog udgivet. ... [...]

Nye brugere