51 år

Online 71 dage siden

Flemming Terp

flemse

jeg heder Flemming.
Jeg er en mand på 51 år, jeg kan godt lide at skrive, små historier, krimier, kærlighedshistorier samt gyser.
der ud over elsker jeg at male, tegne. Jeg laver både malerier der liner noget, som jeg selv skaber, fra bunde af (nogle gange også kopier, det bliver lavet om, til mit eget stil), abstrakt akryl maling (abstrakt er svære at lave, en man skulle tro)
der ud over går jeg, i Aalborg største frikirke, A2 Aalborg Citykirke. det er en frikirke, med sang og musik, god stemning, uden at være fanatisk. alt fanatisk er dårlig.
husk selv om man er ordblind, kan man saksen have noget på hjertet.
jeg har en talen ordbog. der kan rette mine tekster.
hilsen
Flemming Terp

Publiceret: 1
Afgivet: 7
Modtaget: 5
Puls: 10,9

Medlem siden 13/02-2011
Køn og alder Dreng/mand · 51 år · Skytten
Tekster publiceret 2021 (1) · 2012 (1)
Kommentarer 2021 (7)
Flest kommentarer til Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet) · Hans Ib Noe Hansen · Clartje Nijs (Clara de N) · Sys Høj (Forårsglad) · Poul Brasch (Blækhuset)
Flest kommentarer fra Louise Amkær (Anlou) · Pia Hansen · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Clartje Nijs (Clara de N)
Kortprosa
2 måneder, 17 dage siden
5 kommentarer
Jeg var på vej til arbejde. Det var koldt og mørkt udenfor. Jeg tog min regnfrakke på, en hvid og beach farvet frakke, inden under havde jeg en uldtrøje på. Gåturen var på en kilometer. Jeg slukkede l... [...]
mareridt, ånd, hverdagen
Noveller
8 år siden
2 kommentarer
Det var en vinterdag, koldt men klart. Sneen lå fred fyldt hen som flødeskum der var spredt ud. Når vi gik i sneen knitrede det undervores støvler. Børnene løb frem og tilbage og trak hinanden i en kæ... [...]

Nye brugere