36 år

Online 2154 dage siden

Ernst Ynge

Knokkelmanden

Det er det forfattede og ikke forfatteren, det handler om, ikke sandt? Udover de tekster jeg lægger op her, har jeg ikke så meget at sige, så i stedet sender jeg nogle skud ud til de ordsmede, der i særlig grad har inspireret og stadig inspirerer mig: Det danske sprogs mester Johannes V. Jensen, Henrik Pontoppidan, Thomas Mann, Hermann Hesse, John Irving, Roger Waters, Bernie Taupin, Henriette Sennenvaldt og selvfølgelig de tre bananer fra Malk de Koijn.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 09/12-2010
Køn og alder Dreng/mand · 36 år
Tekster publiceret 2013 (7) · 2012 (7) · 2011 (1) · 2010 (9)
Kommentarer 2013 (24) · 2012 (32) · 2011 (1) · 2010 (3)
Flest kommentarer til Mia Groot · Emil Klitsgaard Madsen (klitten) · Julie Gry Carstensen (digterinden) · Simone Strandvad (SimoneJS) · Anni Birgit Sørensen (Anni Birgit)
Flest kommentarer fra Mia Groot · Julie Gry Carstensen (digterinden) · Schane Alexander Blicher · Emil Klitsgaard Madsen (klitten) · Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa)
Anna Marie Andersen
Digte
11 år siden
Flot og dejligt optimistisk digt, det kan jeg godt li'! Vil i det stille recitere det, næste gang jeg kigger på stjernerne.
Digte
11 år siden
Som et lys på den mørke jyske hede står Århus (Aarhus?) og viser vej gennem de fordrukne nætter. Super digt, jeg må snart over til jer igen.
Digte
11 år siden
Ja, hovmod står for fald, og i forhold til vor herres skaberværk er hver en kunstner kun en krybende myre. Men du giver ham da kamp til stregen med det her digt, godt lavet! "På en regnvejrsdag begynd... [...]
Digte
11 år siden
Gu' skal det mærkes, det satans liv, og du har gang i noget god patos her, men jeg ville nu mærke det endnu mere, hvis du strømlinede din metrik. For lige at citere mesteren selv: "Vil man bestille no... [...]
Digte
11 år siden
Ja, ham Jesus har mange navne, men skal han kaldes kriger, må du kæmpe lidt mere for soldatermetaforikken, synes jeg. Og gerne lidt flere subtile bibelreferencer. Eller ser jeg noget, der ikke er der?
Digte
12 år siden
(Nytårs)hatten af for dit digt her Anni, det ka' jeg godt li'. Ambivalensen ved at fejre det liv, "der er levet, nu så uigenkaldeligt forbi" rammer du spot on, men det ville være dobbelt så godt med h... [...]
Digte
13 år siden
En klump i halsEN for fan... Lortefejl!
Digte
13 år siden
Tidens veje er uransagelige. OK digt, efter min mening hænger du lidt fast i metaforen om tiden som gående. "Midt ude på Helsingør motorvejen - går tiden" er en fed åbning, men du "glemmer" denne scen... [...]

Nye brugere