24 år

Online 1798 dage siden

Line Steendahl

Line S.V

Jeg er en ung, meget lykkelig, pige (siger man kvinde i den her alder? nej, vel? ) på små 18 år. Min interesse for digte er stor, men hvordan og hvornår den er opstået, har jeg ingen idé om. Jeg har ikke skrevet i mere end et par år, så jeg er bestemt ikke professionel. Jeg skriver egentlig næsten kun mine tekster om natten, og skriver sjældent om dagen - hvorfor aner jeg ikke, men det er det der fungerer for mig.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 05/07-2017
Køn og alder Pige/kvinde · 24 år · Tyren
Tekster publiceret 2019 (1) · 2018 (6) · 2017 (7)
Kommentarer 2019 (1) · 2018 (16) · 2017 (33)
Flest kommentarer til Sys Høj (Forårsglad) · Hawraa Ghaieb (Hawraa) · Mogens Sørensen (Mons1957) · Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter) · Asilla Nova (Asilla)
Flest kommentarer fra Sys Høj (Forårsglad) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Morten Rasmussen (Burningmoon) · Titken Toft · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Digte
6 år siden
Hvor er dette digt vildt. Jeg sidder tilbage med de vildeste følelser. Den her måde du skriver på, er jeg helt vild med! Bliv ved med det, for det fungerer helt bestemt!
Digte
6 år siden
Dette er et vældig interessant digt, og jeg sidder tilbage med en følelse af forvirring. Jeg er dog ret vild med det, og finder det underholdende! Det er meget cool, tusind tak! · - Line
Blandede tekster
6 år siden
Dette er noget af vildeste jeg har læst længe. Så spækket med følelser, og tanker, som jeg nærmest ikke engang tør at tænke. Tusind tak for at skrive dette, det sætter virkelig følelser i gang hos mig... [...]
Digte
6 år siden
Dette er enormt fedt - på trods af gentagelser, så synes jeg det fungerer så godt! Tak for dette smukke digt!
Digte
6 år siden
Det her er enormt dybt - super smukt skrevet, det sætter virkelig nogle følelser i gang hos dine læsere, i hvert fald hos mig!

Nye brugere