0Ansvar
Ansvar er uundværligt for vores samfund i dag. Alle bruger en hvi... [...]
Essays
14 år siden
0Drømmen
Vi lever i et samfund af narcissistiske unge, varmlufts-kendte og... [...]
Essays
14 år siden
1Grænsebrydende kunst
Kunst og litteratur har gennem hele verdenshistorien været til fo... [...]
Essays
14 år siden
1Cigaretten
Den er over alt, og dog er den skærpet i det offentlige rum. Man ... [...]
Essays
17 år siden
2Det er bare for sjov, ik?
Jeg var lige stået af bussen, og ringede med det samme til drenge... [...]
Noveller for børn/unge
17 år siden
0Punktum
Du fylder mine tanker, i takt med jeg høre musikken glide gennem ... [...]
Digte
18 år siden
7@dskilt
1 ulæst postmeddelelse i indbakke · Computeren var lige startet op,... [...]
Noveller for børn/unge
18 år siden
1Kærlighed længe leve
Sammen de pakkede sig ind. · Sammen var de alene og fjerne. · Krøll... [...]
Digte
18 år siden
2Stilhed
Vi kunne sætte os ned, bare slå tiden lidt ihjel. For en gangs sk... [...]
Kortprosa
18 år siden
5Vores bænk
Vi var frie og intet betød noget nu, alle havde bestået eksamen o... [...]
Noveller for børn/unge
18 år siden
3Hundeudstilling
Hundeudstilling, en meget anderledes hobby. En Hobby som en teena... [...]
Essays
18 år siden
4Voksensnak
Telefonen ringede, det var Natashas storesøster Louise, hun lød m... [...]
Noveller for børn/unge
18 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Josefine Østerby (f. 1991)
Jeg var lige stået af bussen, og ringede med det samme til drengene.
   "Hey, det mig. hvad så, hvor bliver I af?"
   "Vi kommer nu, vi skulle bare lige ned og hente noget Bacardi."
   "Okay fair nok, vi ses." Så lagde jeg på. Jeg rettede hurtigt mit hår ved busstoppestedet. Jeg var lækker. Jeg havde lige været ude ved en god ven i Højbjerg, men besluttede mig så til at mødes med min bedste ven, Peter. Han var sammen med nogle stykker. Anders, Mikkel og Christian. Jeg vendte mig om, og kunne så småt se dem komme op af vejen, så jeg besluttede mig at gå dem i møde.

"Hvad så, skat?" Peter kom hen og gav mig et kram. Jeg svarede ikke på hans spørgsmål, men sagde hej til de andre drenge. Anders, Christian og Mikkel var ikke nogen jeg kendte personligt, men havde dog hørt om dem. De så flinke ud, og Anders var allerede høflig og ville dele paraply med mig. Det regnede jo. "Men, skat, vi skal ned til Danny til fest." Jeg kiggede over på Peter. "Okay, jamen så tager jeg bare med."
   Peter så ud som om han ikke var meget for det, men jeg gik med alligevel.

Klokken var kvarter over otte, og det var stadig dejlig lyst. Vi gik i 10 minutter, så var vi der nede. Jeg havde hørt om Danny før. Endda hørt at han skulle være vildt lækker.
   Ja ja, der er mange piger som overdriver, tag det nu bare stille og roligt. Jeg tog en dyb indånding da vi kom til huset. Vi gik om bag ved og bankede på kælderdøren. Der var ikke nogen der åbnede. Vi bankede igen, og lidt efter kunne man høre nogen rode med låsen. Døren blev åbnet. Det var nemt at kende Danny. Ralle var der også. Heller ikke en jeg kender personligt, men det var mest Danny der tog opmærksomheden fra mig. Han var en svær type at bedømme. Han havde en god stil, og et flot smil. Men der var noget ved ham som gjorde en usikker. Danny sagde ikke noget til at drengene havde taget mig med. Han gav mig endda et kram, selv det var første gang vi så hinanden.
   Vi kom inden for. Han havde værelse nede i kælderen, det var flot indrettet og man kunne sagtens forstille sig hvordan det ville se ud klokken halv et om natten.
   Danny var høflig og tilbød mig et glas vodka, jeg tog selvfølgelig i mod det. Jeg havde dog ikke i sinde at skulle være stang stiv. Jeg snakkede mest med Peter i starten, det var trods alt ham jeg kendte bedst. Vi var de første der var kommet. Jeg, som den eneste pige, blev faktisk behandlet ordentligt og med respekt. Klokken var næsten ni nu. Jeg havde fået et par Breezer af Peter og havde gået og nasset lidt hos de andre drenge. "Vi skal sgu have noget mere sprut" sagde Christian. " yeees sir! Vi går ned til jalla og køber lidt." sagde Peter. Og pludselig var Peter, Christian og Mikkel forsvundet. Jeg var alene med de ukendte.
   Rusen begyndte langsomt at stige mig til hovedet, men det var ikke noget, jeg ikke kunne kontrollere. Vi sad og kiggede rundt på hinanden, musikken var høj.
   Pludselig rejste Danny sig op og gik over for at skrue ned for musikken. Han vendte sig om og kiggede over på os i sofaen. " I aften, skal der scores damer!" Han holdt en pause og smilte, de andre drenge grinte. "Jeg skal score fire piger i aften" sluttede han så af med og efterfølgende begyndte han at grine.
   Jeg kiggede lidt rundt og rejste mig op. "Jamen, lille skat, hold dig nu bare til én, du skulle jo ikke gå hen og blive overanstrengt". Han måbede og skruede op for musikken. Jeg gik over for at blande et glas vodka og smilte koldt til Danny på vejen.
   Det begyndte pludselig at myldre med mennesker, både folk man kendte og ikke kendte.
   Jeg fik da sagt hej til nogen jeg ikke havde set før, bare sådan at ren høflighed.
   Peter, Christian og Mikkel var kommet tilbage igen, de havde været nede efter nogle øl.
   Jeg fik hurtigt stukket en i hånden. Jeg kunne hurtigere mærke rusen trænge ind i min tunge krop. Synet blev sløret og værelset synes at bevæge sig. Hold kæft, Danny er egentlig lækker. Han var sådan tiltrækkende på en fræk måde. Nej nej, han er sgu en player stop det!. Vi flirtede lang tid den aften. Når vores blikke mødes i værelset, bevægede vi os tættere og holdte om hinanden og mærkede hinandens kroppe. En følelse af kærlighed lagde sig tungt over mig, når vi stod der i menneskemængden og holdte om hinanden. Tiden gik og jeg fik mere og mere at drikke. Ens ben kunne knap nok holde en på plads. Og værelset væltede rundt, som når man har drejet rundt om sig selv 100 gange.
   Jeg gik forbi ham igen, han smilte til mig og sagde kom.
   Han tog mig i hånden og tog mig med ned i en anden del af kælderen. Der var mørkt, kun månens lys, lyste rummet op. Vi gik hen til et vindue, han trykkede mig ind mod væggen. Holdte om min talje, og kyssede mine læber. Hans hænder var varme om min krop. Månens lys blev skarpere. Jeg mærkede hans krop. " Jeg elsker dig Lise"
   Han trykte sit underliv mod mit og kærtegnede min mave. Hans tunge var vild.
   Han kysser som en gud! Kærligheden var hos os. Kærligheden havde vi for evigt!
   Han kom så tæt i mig. Løftede min bluse af som jeg løftede hans af. Hans overkrop så fin som min. Jeg følte mig lækker som ham. Der var noget ved ham, de lange minutter vi stod der nede i månens lys. Et langt strejf af kærlighed var over mig. Han var en for mig.
   Han tog på mit bryst, hans varme fingerer varmede inden i.
   Jeg hørte menneske uden for, ligeså gjorde han. Han kiggede op på mig. Så mig dybt i øjnene, og smilede med sine is hvide tænder. Han gav mig kuldegysninger.
   Menneskerne blev ved med at være der ude. Han tog om min talje og løftede mig op på et køleskab. Det var i tilpas højde. Vi fortsatte. Rusen af alkoholen var kort forsvundet.
   Han kyssede mine bryster, først det ene og så det andet. Kyssede mine læber og var vild! Mens han så hviskede " Det er bare for sjov, ik'?"

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/12-2006 19:56 af Josefine Østerby (Josefinee) og er kategoriseret under Noveller for børn/unge.
Teksten er på 1088 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.