Fremtiden


9 år siden 4 kommentarer Blandede tekster valg fremtiden børn

3Ingenting
Dummme dumme mig · der altid tror det bedste · om andre · fordi hvad de... [...]
Digte · sandhed
10 dage siden
3Meningen med ens liv
Hver gang man tror msn har fundet · meningen med sit liv · så falder ... [...]
Digte · hjælpsomhed, humor
23 dage siden
1Ords ringe værdi
Tavshed er for mig · lige med jeg skider på dig · Holder dig hen · til ... [...]
Digte · psykisk sårbarhed, undren, harem
1 måned, 12 dage siden
4Bjørne mor: hvem har sovet i sengen
Må havde tabt min hjerne · i din verden altså · Du uopnåelige · dig jeg... [...]
Digte · samvittighed, utro igen
1 måned, 28 dage siden
4En mindre
Du siger du vil mig · Du frier til mig · Hvis det er noget jeg ønsker... [...]
Digte · hjertet, utroskab, løgne
2 måneder, 7 dage siden
5Værdsat
Begår jeg en fejl · Eller gør jeg det rette · Det er ikke til · At sige... [...]
Digte · tryghed, samliv, egoisme
2 måneder, 12 dage siden
5Ægte og uægte nitter
Hvorfor behandler nitter andre · Som nitter · Naturligvis for ikke fr... [...]
Digte · psykisk vold, ærlighed
2 måneder, 18 dage siden
5Aldrig i nitten mig
Hvorfor mon jeg altid er en nitte · en man kan bruge · så længe der i... [...]
Digte · ulykkelig kærlighed
3 måneder, 10 dage siden

Puls: 45,8

Publiceret: 7
Afgivet: 19
Modtaget: 31
Sys Høj (f. 1966)
Lige nu er hele min krop slidt op og helt kvæstet og når jeg tænker på fremtiden bliver det ikke bedre.
I morgen har vi valg og lige meget hvem der vinder, så starter helvede for alle os nasserøve på overførselsindkomst og med skader. Der er ingen revalidering, førtidspension og afklaring mere. Slid til du falder død om og med blå så kan vi får os en tur på fattiggården.
Bliver det blåt får vi blot en fortsættelse af det vi allerede har set pga. de radikale og bliver det rødt med S ved magten, så bliver det rent EU og dronningen og hvem der ellers hygger sig på magten.
Hvis nu folk valgte at stemme og ikke lod være... ? Jeg er bekymret om fremtiden, fordi ved ikke at stemme giver de blå magtens og måske vi aldrig får den ret igen at stemme ? Hvorfor vælger folk at gå tilbage til hvordan tingene var før hen ? Politikerne er ligeglad, fordi de har deres på det tørre og er sikret økonomisk, så rager dem hvad vi gør og vi gør os nærmest til grin ved ikke at stemme. Og desværre er det dem, som stemmer rødt der ikke stemmer, fordi de ikke kan se de radikale har kørt blås politik videre og taget røven på de røde. De var alle lige gode om DONG og dagpenge og er ikke noget vi alene kan sætte på S, fordi det var alle de andre også med i...Der er kun et parti, som er gået imod noget. EL og er ikke engang fordi jeg stoler fuldt ud på dem, men de er de eneste ,som tænker på deres medmennesker og som er imod EU.
Jeg tænker med gru på fremtiden og mine to børn og de vilkår de får at leve under og uden at vide, hvad for et velfærdssamfunder, der lige så stille forsvinder, som dug for solen uden de forstår det. Jeg er gammel nok til at huske lidt af hvordan det var før og har levet det meste af mit liv hos mine bedste forældre og kender helt fra 1 verdenskrig igennem dem. De lærte mig at spare og få tingene til at slå til og vende hver krone og er jeg glad for jeg har lært i dag
Jeg er dem evigt taknemmeligt for deres kloge ord og ville ønske jeg også havde haft bedste forældre, som kunne give mine børn en visdom, som de kunne mig. Men har en enkelt, som har lidt at give af og han er flittigt brugt til min den yngste, om slet ikke ved hvad noget er endnu. Men han ved godt hvordan man sparer, fordi det er tit vi skal vende hver krone, men penge betyder ikke så meget som kærlighed og vide man er holdt af.
Jeg ville så gerne ændre den fremtid og gøre den lys og lykkelig for mine to unger, men det bliver svært, fordi nu kan folk ikke huske de to sidste kriger og ser ikke historien gentager sig og vi bliver overvåget og kontroleret i hoved og hale. De lukker sig inde og ser ikke mere end det passer dem og deler ikke med nogen, fordi så risikerer de at miste og komme i klemme igen. Og forstår godt deres angst, men jeg har valgt at dele og give alt jeg kan, fordi jeg har hvad jeg skal bruge og er der noget til overs, så har jeg ingen grund til at beholde det, når andre mangler.
Hvis nogen af jer har gode ideer til at ændre verden til det bedre, så giv endelig lyd fra jer, fordi jeg vil virkeligt gerne høre jeres ideer og se om noget kan lade sig gøre. Måske en lidt mærkelig slutning på min mærkelige historie, men var lidt en opfordring og særligt til at stemme nu ved valget ...
Forfatterbemærkninger
Valg og fremtiden for vores børn

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/06-2015 11:52 af Sys Høj (Forårsglad) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 642 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.