syg og hjemme

Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hej dagbog, - jeg har det ikke så godt idag, jeg lægger syg. Der kom dog en JV'er forbi min dør idag :) yeps, til mig alene...Hun spurgte om hun måtte lægge sit materiale i min postkasse, - jeg sagde med det samme at jeg er ateist. Så var hun så fræk at sige, at "det siger i alle" - handsken blev kastet..jeg sagde sætte sig ind i evolution, det havde hun så ikke rigtig lyst til..nej da, hvis informationer ikke lige passer ind i ens kram, så nytter det jo ikke at søge på dem...så kan det jo også bare være, at man finder ud af, at man tager fejl..og dermed lære noget.


Havde jeg ikke været syg, så havde jeg forsøgt at få en god debat med hende..ja, jeg ved godt hun vil opgive mig, når hun finder ud af, at hun ikke kan overbevise mig med andet en beviser. Men jeg giver ikke op, for jeg vil kæmpe for at få hende ud af troen til det sidste..med viden, logik og venlig debat. Id kick her ass, in a debate..

Så satte jeg mig ned, og skrev et par sider omkring det..jeg kalder den "er du stoppet med at tro?" en folder fyldt med nyttig viden, til dem der gerne vil fornægte den. Tænker det bør printes og puttes i deres postkasser når jeg er færdig. Måske med lidt ringen på døren..under samme slogan.."er du stoppet med at tro?"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget syg og hjemme er publiceret 19/03-2018 16:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.