18 år siden

Gammelt brev fundet fra X

Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
14 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
5 år siden
Kære dagbog

Ja jeg skriver lige igen, men nok mere for at fortælle dig jeg lige faldt over et brev jeg fik af ham engang, på det tidspunkt var vi venner, venner som støttede hinanden, X støttede ihvertfald mig men om X mener jeg gjorde det med X ved jeg så ikke..

I det brev skriver X og fortæller mig at jeg skulle tagene tingene roligt tage dem som de kommer, X skrev til mig at jeg skulle gøre ting jeg holdte af.. Ja det kan han sagtens komme og sige nu når det er ham jeg godt kunne li at snakk med, han havde altid de rigtige svar på tingene og vidste altid lige hvordan det hele skulle være for at det næsten var perfekt... X skrev også til mig at jeg skulle vælge de gode ting i livet, og det havde jeg jo også gjort jeg havde valgt ham som min ven og det vidste han.. men jeg forstår dså stadigvæk bare ikke hvorfor han gør som han gør??? Alt det skrev han dengang jeg havde alle de problemer omkring Philip, og efter jeg have snakket med X om det, ja så fik jeg snakket med Philip om tingene og forklarede ham som det var og siden har vi snakket godt sammen igen,

Hvordan får jeg forklaret X at han har sådan et stort plads i mit hjerte at det gør så ondt indeni når jeg ikke høre fra ham...?????

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gammelt brev fundet fra X er publiceret 23/10-2003 21:00 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.