5 år siden

Oprydning

Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Her i huset står den på oprydning, min kæreste arbejder på at tømme legeværelset, hun får hjælp af sin datter og de tager værd enkelt ting op og min kæreste har et meget stort hjerte med plads til kærlighed til både mig og mange ting, og det er bare dejligt :-)

Jeg selv er så hoppet på udestuen hvor redskabskabet er taget ned, det vil give mere plads i udestuen hvor der så arbejdes på at få en stigereol ind til blomster.

Redskabskabet er så bygget på garage brændeskur, vi købte ikke nyt brænde hjem sidste sommer, og det betyder at vi snart har tømt det hele, det giver plads til mange forbedringer, nu har brændeskuret fået 4 åbninger det betyder man kan lagre træ 2 år inden fyring-hvor man tidligere måtte brænde sidst ind inden man kunne få fat i det ældste, så de rester vi fyrer med nu har lagt på lager siden 2003.

Jeg forventer i dag at få ryddet så meget op så jeg kan save kløve og stable op, vi har jo fået 3 lærketræer af kærestens eks de ligger i grøften og venter tid og kræfter.

Ellers er der en meget langsigtet drøm om at lave nyt køkken alrum hmm hvis ønsket og energien på projektet holder, inden det skal legerum tømmes loft og gulve væge + installationer ned renoveres, og april 2020 ryger køkken så og væg mellem legerum og køkken væltes. så kan der opbygges en drøm af et køkken alrum, med udgang til ny terrasse Sydvest. men ja meget skrøbelige planer der kan væltes ved helbred, og for stor kærlighed til ting.

I eftermiddag fyldes huset af familien hvor Benthe Jesper + 4-5 børnebørn kigger ind og til aftensmad kommer Peter spiser aftensmad og tager sin flok af børnebørnene med. det kan kun blive en god dag

God søndag til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oprydning er publiceret 02/03-2019 09:24 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.