1 år, 2 måneder siden

Et langt og godt liv.

Bare endnu en torsdag
Barepernille
5 år siden
The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
5 år siden
Så oprandt dagen med sol og varme.Hvad ellers. Nu har jeg levet i 86år, med op og ned turer. Ma må undres at jeg har overlevet alt det jeg har oplevet.
Det er sket meget i de 86år. Overlevet krigen .Og oplevet den fremgang der kom, og været en del af. Her i landet er tuberkulose afskaffet,og mange andre syg omme kan folk overleve. Maskiner har taget det håreste arbejde. Vi har et folkestyre som vi skal værne om.
Det har været et spændende. Født 1933, det år Hitler til magten, og satte verden i brand. Og vi fik en bedre social lov, med lige ret for alle. Der er stadig en del som bliver tråt på og holdt nede. Kvinder fik ligeløn. Husmands brug fides ikke merer, og der dyrkes så store mængde som var utænkelig for 85år siden. Der har været frengang over alt.
Nu er jeg blevet så gammel at jeg ikke skal regne med at det erbegrenset hvor mange år jeg har mere. Så hver dag jeg står op er en glæde, og skal nydes, selv om det er en ældre byrde for samfundet. Så jeg er glad ved at jeg oplever en skøn dag i gen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et langt og godt liv. er publiceret 22/07-2019 08:53 af N. Damgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.