Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
5 måneder, 1 dag siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Hej dagbog, - før jeg starter med at skrive min dagbog, - sætter jeg lige "the rasmus" på med "in the shadows" Alle mine Guild planer er stadig lykkes, - jeg er på toppen, efter jeg droppede wow..efter et nærmest planlagt skænderi med en pige, - jeg vidste hvad hun var ude på - folk er så dårlig til at diskutere, at de tit ender med at tale over sig..og røbe deres inderste tanker..they dont plan it all like i do..like a script..they are to busy with their own agenda.

anyway det gav mig det springbræt jeg havde brug for, til at droppe det spil. jeg lykkes som sagt med forhandlinger..og nu sidder jeg så her, og er overalt...jeg har nu 49 folk under mig, når de skriver så er jeg der..jeg har hjulpet et par stykker nu, mindst, - med at blive bedre i spillet..jeg bliver hyldet, og har spytslikkere..nothing i ever needed..i am anomi, i stand alone..and strong.

Heh, hver gang jeg har været nede over noget..så kommer jeg blot tilbage stærkere end før..jeg samler på ord. som jeg ser hvordan virker..for så at sætte dem sammen lidt anderledes, for at se efter om resultatet bliver bedre..igen og igen..som folkene i min guild siger om mig..you are everywhere..and i see everything..but words are not my lovers..they are to be used like a bitch..my servants.

som barn var jeg bange for næsten at sige noget :) heh,..nu går jeg i kødet på alt og alle jeg ser..der formaster sig til at bryde de logiske regler f.eks.

Jeg tager med til klasse fest..jeg ved de vil sige, at de kan genkende mig, når jeg nu ikke drikker øl :) jeg er så klar til at sige..Ja, jeg har altid været glad for min hjerne..hvad med dig!! Burn..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ser alt er publiceret 17/09-2019 20:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.