7 måneder, 6 dage siden

forord til min bog

Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
2 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
9 måneder, 24 dage siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
5 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
2 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
5 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
5 år siden
Hej dagbog, - så fik jeg nosset mig sammen til at skrive forordet til min bog. Det er blevet ret godt. Jeg ledte efter et sted jeg kunne skrive den, men fandt ikke rigtig noget, - så jeg gik igang på et google dokument. jeg fandt også ud af, hvor jeg kunne publicere min bog, når jeg bliver færdig. Spoilers, det bliver ikke her af gode grunde.

Min bog kommer selvfølgelig til at handle om, hvad jeg gjorde for at redde mit eget liv. uden at det bliver til en "one size fits all" model. Men nærmere har budskabet, hvad vil du gøre for at redde dit eget liv?! svaret er ikke altid så simpelt som "alt" - da der er mange muligheder, men noget skulle gøres. fra 180, til 103.

Jeg fik at vide, at mine forældres nabo'er havde sagt, at jeg var blevet til en flot ung mand. heh, jeg får altid fortællingen om, hvordan jeg som barn løb nøgen rundt, og hvordan nabo manden havde sagt, at jeg ikke skulle gøre det, når jeg blev ældre, i en joke. ha ha ha...jeg havde nær sagt, at de idag nok ville ønske at der bare var en mand, der kom nøgen til deres piger. men jeg lod den lægge..for mine bemærkninger kan godt brænde..spinsters...just puttng on my smile..thats life..de er nu meget gode, mine forældres naboer..

de andre venner mine forældre har fra barndommen er også..men de så deres psykiske problemer, med et af deres børn..han er ikke lige til den side, som de ønskede sig..hehehe..men de kunne heller ikke rigtig genkende mig..har selvfølgelig Sinatra sangen sat over, - thats life..

hvilket minder mig om, at jeg har købt et nyt VR danse program :) det er rigtig fedt at kunne dyrke motion på den måde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forord til min bog er publiceret 02/11-2019 11:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.