8 måneder, 6 dage siden

Idag

Læseferie... næsten
Michala Esch...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
5 år siden
Plan B
Dus
3 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
1 år, 10 måneder siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej dagbog, idag hjalp jeg lidt til med terminsprøve problemer. Der var et par stykker, men jeg fik detbtil at virke..også idag.

I star wars spillet, nåede jeg en højere score end nogen sinde..og jeg er stadig ved langsomt, at infiltrere en guild. Det er langsigtede planer der med min tålmodighed tager årevis om at gå i opfyldelse..men det fortæller lidt om min tålmodighed..og om, at mine planer godt kan lægge år ude i fremtiden..til det rette moment opstår.

Så nåede jeg også lige at læse lidt om nogle der var blevet anholdt for at planlægge terrorisme. Folk ved hvor lidt jeg bryder mig om religion, og det ville sikkert være et godt valgt lejlighed til at sige, at religion i udbrud avler den slags.

Men jeg ender nok med at skulle forsvare dem på de sociale medier..yeps, i feel unclean about doing that..men folk husker med garanti ikke, at i en rets stat, så er folk uskyldige indtil andet er bevist.

Ikke sagt, at vi ikke skylder politiet en stor tak, hvis deres arbejde er gjort godt..men man bør altid påkalde sig uvidenhedens sandhed, i stedet for at tro, at man ved noget, på baggrund af noget der ikke er bevist endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Idag er publiceret 11/12-2019 22:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.