Sådan er livet.

Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er stadig super træt, og uden håb for livet. Jeg bevæger mig fremad uanset hvad, fordi jeg er mig. Jeg har sparket folk ud af min guild, og fået nye folk...hårdt og brutalt, - ingen nåde. Hey they made me, - they woke me up. Jeg snakkede med en idag, som stammede helt vildt. Jeg har aldrig snakket med folk før, der stammede..det var noget nyt. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, om han stammede fordi han var nervøs..men han så ikke ud som om, at han ønskede at skynde sig væk..det var ham selv der blev, for at snakke med mig. Så jeg tænkte over hvorfor, - lederen der havde snakket med ham, sagde at hun ikke havde lagt mærke til det..men det kunne hun ikke undgå, det var jo konstant. Min hovedet måtte, stoppe mig selv i, at forsøge at afslutte hans sætninger..for at forsøge ikke at gøre noget dumt..manden var venlig og glad for at snakke..og folk virker som om de har sådan en trang til at snakke med nogen..mig..jeg synes bare ikke jeg gjorde noget, der kunne få ham til at blive nervøs..jeg smilte, og var imødekommede..spurgte ind til det han snakkede om..osv...All the BS people do...pleeeaseee...

Så blev jeg topfan på en facebook debat, - seriøst. hvordan bliver man det..og hvorfor? jeg var imod deres ide om, at man skulle føje religion i for enhver pris..when it comes to religion, NO quarter is given..the line is drawn..gav vide om det er min måde at debatere på, der er blottet for logiske fejlslutinger..jeg siger aldrig folk er åndsvage eller noget, - jeg holder mig til bolden, og smadre dem med den..Lets dance..

åh, en fra star wars guilden vil gerne være min vader, - til den palpatine jeg er...når jeg siger, at der er noget godt over måden som sith at lave langsigtede planer,..som man stille og roligt implementere..uden at forhaste sig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sådan er livet. er publiceret 13/01-2020 20:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.