7
Halina Abram...
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Jovist, jeg vågnede da ca kl.05:33. Ikke med min gode vilje dog. Jeg er bestemt ikke morgen menneske, faktisk anbefaler jeg absolut stilhed og ingen tiltale minimum 30 min efter vækning. Heldigvis har jeg en partner som har det på samme måde, så det går temmelig gnidningsfrit. Da mine (lettere selviske) ønsker bliver opfyldt, er der intet til hindre for at jeg sørger for at servere den brune, koffein fyldte, kaffe for min kæreste. Komplet med mælk og sukker. Jeg selv er ikke blasfemisk overfor den brune bønne, så jeg nøjes med at gøre den morgen venlig med mælk.
Kaffen bliver inhaleret i bilen på vej til job. Fra min kærestes adresse (og for den sags skyld min egen) har jeg ca 35min i bilen inden jeg lander på arbejdet. Lige tid nok til at få tænkt dagen igennem, med en enkelt afstikker til et par idéer jeg går og brygger på.

Da jeg lander i hjemmet efter fyraften, bliver jeg hilst velkommen af mine to store børn. Det er dejligt at se dem igen, også selv om at de kan være noget så teen-trælse.

Nå men dynen kalder og jeg har en film på indersiden af mine øjenlåg der lokker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag morgen + det løse er publiceret 27/01-2020 23:14 af Alexander Bang (Doctor Zoltron).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.